Електронний каталог
ресторанні технології
Документи:
- Барна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. О.П.Вітряк, Л.В.Ткаченко, І.Ю. Антонюк, ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1101/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Іноземна мова (за професійним спрямуванням) [Текст] [Текст] : збірник завдань для самостійної роботи студентів / авт.К.В.Боготирьова, О.Б. Мойсієнко; КНТЕУ, Каф. іноземної філології та перекладу. – 695/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 50 c. – 28,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 430. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 76 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Крафтові технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 827. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Інновац. технології в ресторан. бізнесі"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 828. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Технологія і організація ресторанного бізнесу"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 731. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 105 с. – 95.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 849. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 848. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 59 с. – 65.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 716. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 916. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 92 с. – 60.00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP of Craft Productions : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 27-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 32 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : зб. тест. завдань / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 36 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк, Л. В. Левандовський ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : робоча програма/Course Outline / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 18-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / О. П. Вітряк, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 09-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 14 с.
- Вітряк, О. П. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, А. А. Серенко, С. П. Краєвська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 143 с.
- Грабовська, О. В. Технології харчових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. В. Грабовська, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 57 с.
- Марцин, Т. О. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41_23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 75 с.
- Сивній, І. І. Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та камеді геллану [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Сивній І. І. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концетратів. – Київ : НУХТ, 2020. – 21 с.
- Трубей, О. М. STARTUP-ТРЕНІНГ [Електронний ресурс] [Текст] = STARTUP-TRAINING : робоча програма / Course Outline / О. М. Трубей, Т. І. Юдіна, І.Ю. та ін. Антонюк ; Навчально-науковий центр бізнес-симуляції. – 01-ЦБТ / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
|