Електронний каталог
булочні вироби
Документи:
- Антонюк, І. Ю. Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] / І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.36-40.
- Антонюк, І. Ю. Харчова та біологічна цінність булочних виробів із добавками мікронізованих зерен пшениці, проса й насіння льону [Текст] / І. Ю. Антонюк // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.142-147.
- Бриллиантова, Н. Улучшайте тесто для хлеба, пончиков, свежих булочек, пельменей и других вкусовых изделий [Текст] / Н. Бриллиантова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 9 (94). – C. 30-33.
- Корзун, В. Н. Радіозахисні властивості булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.14-18.
- Мартиненко, Н. Булочные изделия на основе частично выпеченных полуфабрикатов [Текст] / Н. Мартиненко, В. Богер // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 2 (123). – С. 47-48.
- Медведєва, А. Технологія безглютенових булочних виробів [Текст] / А. Медведєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 115-123.
- Петренко, Т. Ф. Технологія булочних виробів із альгінатом кальцію та екстрактом стевії [Текст] / Т. Ф. Петренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.32-36.
- Семак, Т. Печемо булки [Текст] / Т. Семак // Зерно i хлiб. – 1996. – N2. – С.31.
|