Електронний каталог
зернобобові
Документи:
- Перспективы развития украинского рынка гороха: Индия vs Пакистан [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 4. – С. 23-27.
- Андрієнко, А. Гостро реагують лінії і гібриди кукурудзи на строки сівби та густоту стеблостою [Текст] / А. Андрієнко, Ю. Пащенко, В. Ісаєнков // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 4. – С. 44-46.
- Бералієва, Е. Б. Підвищення харчової цінності макоронних виробів при використанні зернобобових [Текст] / Е. Б. Бералієва, С. Козикан, М.З. та ін. Паска // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2021. – № 5. – С. 148-153.
- Винтоняк, В. Зернорынок вчера и сегодня [Текст] / В. Винтоняк // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.22-27.
- Глухова, Н. Повертаємося знову до шляхів підвищення зимостійкості озимої пшениці [Текст] / Н. Глухова, М. Єльников, Н. Рябчук // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 4. – С. 42-44.
- Головченко, В. Дослідження науковців свідчать: екструдати, шрот і концентрати із зернобобових можна використовувати для створення нових видів харчових продуктів [Текст] / В. Головченко // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №1. – С.23-25.
- Жук, В. По фасолинам. Влияние влаготермической обработки на биологическую ценность зерновой фасоли [Текст] / В. Жук, Л. Баля // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 11-12. – С. 22-24.
- Ивасенко, А. А. Урожай зерновых в Украине в 2009 году [Текст] / А. А. Ивасенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2009. – № 8. – С. 19-22.
- Кроха, Н.Г. и др. Возможность создания продуктов здорового питания на основе семян зернобобовых культур [Текст] / Н.Г. и др. Кроха // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998, 1998. – №1. – C.30-31.
- Макаренко, В. На вибір аграрія [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 10 (128). – С. 43-45.
- Макаренко, В. Соя - королева білка [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 8-9 (138). – С. 40-42.
- Притульська, Н. В. Біологічна цінність насіння зернобобових культур і продуктів їх переробки [Текст] / Н. В. Притульська, В. Ф. Соловйова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.50-54.
- Пуговица, Н. Соевый пояс Украины [Текст] / Н. Пуговица // Агроперспектива. – К., 2002. – №4(28). – С.22-25.
- Ротошнюк, В. Люпин вузьколистий у бобово-злакових сумішах на зелений корм і зернофураж доволі продуктивний в зоні Полісся [Текст] / В. Ротошнюк // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 63-65.
- Саблук, П.Т. та iнш. Резерви виробництва зернобобових культур та сої в Українi [Текст] / П.Т. та iнш. Саблук // Економiка АПК. – 1997, 1997. – №2. – С.12-16.
- Скоромний, С. Різноякісність сої в степах України [Текст] / С. Скоромний // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 4. – С. 78-79.
- Соловйова, В. Зернобобовi в рацiон [Текст] / В. Соловйова // Харчова i переробна промисловість. – 1998. – №2. – С.24.
- Соловьева, В. Ф. Зернобобовые в радиозащитном питании [Текст] / В. Ф. Соловьева // Проблемы питания и здоровье. – 1997. – №2. – С.10-11.
- Танська, А. Український ринок гороху: глобальна зміна географії експорту [Текст] / А. Танська // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 9. – С. 14-15.
|