Електронний каталог
екологічно чисті продукти
Документи:
- Крок до здорової їжі [Текст] // Діловий вісник. – Київ, 2012. – № 1 (212). – С. 13.
- Приемы получения экологически чистой продукции [Текст] // Картофель и овощи. – 2000. – №6. – C.6-7.
- Рынок биопродуктов Австрии [Текст] // БИКИ. – 2000. – №134. – С.6,7.
- Торговля эко-продуктами: стиль жизни или доходный бизнес? [Текст] // Мое дело. Магазин. – М., 2007. – № 2. – С. 34-36.
- Bobe, M. An ecological approach of human - food - nourishment - nutrition connections [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / M. Bobe // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 323-327.
- Giagnorio, L. The diffusion of Environmental Product Declarations [Текст] / L. Giagnorio, E. Causin // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 9-20.
- Quality and safety of products designed for babies and children available on the Polish market based on heavy metals content [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, H. Szymusiak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 581-584.
- Quality and safety of selected spices and herbs as determined by heavy metal residues [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, H. Szymusiak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 585-589.
- Evaluation of the quality of meat products available on the Polish market based on nitrates and nitrites content [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, R. W. Wojciak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 540-543.
- Liu, Z. A. The realization and practice of clean production (CP) of goods [Текст] / Z. A. Liu // Forum Ware. – Wien, 1997. – № 1-4. – C. 186-190.
- Miceli, A. Health food and environmentally friendly processes in the modern agro-industrial system [Текст] / A. Miceli, P. D. Leo, F. D. Leo // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 297-308.
- Suwala, G. Nitrite and nitrate contents in carrot juices versus their safety [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / G. Suwala // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 568-572.
- Theil, S. Let them eat organic [Текст] / S. Theil // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2002. – № 33. – C. 47.
- Vasylechko, V. Ecologically clean water as one of the life safety determining factors [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / V. Vasylechko, Y. Skorobogaty // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 360-364.
- Амброзевич, Е. Г. Высокий спрос на натуральные продукты питания возвращается [Текст] / Е. Г. Амброзевич // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2006. – № 1. – С. 30-31.
- Формування ринку екологічно безпечної продукції при органічному землеробстві [Текст] / А. С. Антонець, В. В. Писаренко, Т. В. Лук'яненко, Ю. Г. Писаренко // Економіка АПК. – Київ, 2010. – № 12 (194). – С. 75-79.
- Арасланова, А. Без паники, только органика! Обзор рынка органических продуктов питания [Текст] / А. Арасланова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 66-71.
- Артиш, В. І. Організаційно-економічні передумови формування ринку екологічно чистої продукції в Україні [Текст] / В. І. Артиш // Економіка АПК. – К., 2009. – № 2. – С. 117-121.
- Артиш, В. І. Сучасний стан виробництва екологічно чистої продукції в країнах світу [Текст] / В. І. Артиш // Економіка АПК. – К., 2005. – №3. – С. 50-53.
- Багатурия, Н.Ш. и др. Технология приготовления экологически чистого виноградного сока [Текст] / Н.Ш. и др. Багатурия // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – №6. – С.33-36.
- Борисова, В. А. Економічні проблеми виробництва та споживання екологічно чистої продукції [Текст] / В. А. Борисова // Економіка АПК. – 2001. – №10. – С. 8-11.
- Бородачева, Н. Органическое производство в Украине [Текст] / Н. Бородачева // Агроперспектива. – К., 2004. – №12(60). – С.54-56. – Продолжение следует.
- Бородачева, Н. Органическое производство в Украине [Текст] / Н. Бородачева // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.49-52. – Окончание. Начало см. №12, 2004.
- Воронецька, І. Функції екологічного маркетингу сільськогосподарських товаровиробників [Текст] / І. Воронецька // Економіст. – Київ, 2011. – № 12 (302). – С. 45-46.
- Горлов, И.Ф. и др. Грибы вешенка - экологически чистая пищевая добавка [Текст] / И.Ф. и др. Горлов // Пищевая промышленность. – 1998. – №7. – С.84-85.
- Горовий, Я. Екологічне тваринництво [Текст] / Я. Горовий // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 1 (131). – С. 16-17.
- Єрошина, Т. В. Екологічно чиста продукція АПК: суть поняття, суспільно-географічні підходи до дослідження [Текст] / Т. В. Єрошина // Український географічний журнал. – Київ, 2012. – № 2 (78). – С. 33-37.
- Єрошина, Т. В. Методичні засади суспільно-географічного дослідження виробництва екологічно чистої продукції АПК [Текст] / Т. В. Єрошина // Український географічний журнал. – Київ, 2013. – № 2 (82). – С. 56-59.
- Зайчук, Т. Холістичний ринок екологічно чистих продуктів харчування: Концепція та етапи розвитку [Текст] / Т. Зайчук // Маркетинг в Україні. – Київ, 2009. – № 5 (57). – С. 27-33.
- Зайчук, Т. О. Вітчизняний ринок екологічно чистих продуктів харчування та шляхи його розвитку [Текст] / Т. О. Зайчук // Економіка і прогнозування. – Київ, 2009. – № 4. – С. 114-125.
- Замула, І. В. Аналіз рентабельності екологічно чистої продукції при маркетинговому дослідженні [Текст] / І. В. Замула // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 8. – С. 317-322.
- Зінченко, С. Екологічне виноградарство: Хороші шанси [Текст] / С. Зінченко // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 11 (129). – С. 16-17.
- Зуев, А. Г. Маркетинг экомоды [Текст] / А. Г. Зуев // Маркетинг в России и за рубежом. – М., 2003. – №4. – С.125-130.
- Козлова, О. Формирование рынка органических продуктов питания: роль государственного маркетинга [Текст] / О. Козлова // Проблемы теории и практики управления. – Москва : Известия, 2010. – № 11. – С. 121-126.
- Коновалов, К. Натуральные органик-продукты: проблемы и перспективы [Текст] / К. Коновалов // Питание и общество. – Москва, 2010. – № 12. – С. 8-9.
- Коробейников, М. А. Перспективы развития законодательства в области производства экологических продуктов [Текст] / М. А. Коробейников // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 7. – С. 6-7.
- Кощій, О. В. Проблеми виготовлення екологічно чистих продуктів харчування в Україні [Текст] / О. В. Кощій // Маркетинг в Україні. – К., 2007. – № 3. – С. 40-44.
- Лайко, П.А. та ін. Безпека харчування - запорука здоров`я [Текст] / П.А. та ін. Лайко // Економіка АПК. – К., 2004. – №10. – С.37-46.
- Махмудов, Х. З. Маркетинг у сфері виробництва екологічно чистої продукції [Текст] / Х. З. Махмудов // Економіка АПК. – К., 2006. – № 2. – С. 114-118.
- Милованов, Е. Органическая продукция: Чистая природа, здоровый человек [Текст] / Е. Милованов // Агроперспектива. – К., 2004. – №6(54). – С.66-68.
- Минин, Б. А. Социально-экологическая сертификация продукции и производств [Текст] / Б. А. Минин // Молочная промышленность. – М., 2004. – №2. – С.26-27.
- Наумкин, В. П. Мед - экологически чистый продукт [Текст] / В. П. Наумкин, Н. И. Яровая // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 11. – С.68.
- Немченко, В. В. Економіко-екологічні проблеми розвитку тваринництва [Текст] / В. В. Немченко, Д. І. Рижмань // Економіка АПК. – 2001. – №10. – С.16-18.
- Пастухова, В. В. Концепція "зеленого" маркетингу в контексті сталого розвитку підприємства [Текст] / В. В. Пастухова, Н. О. Криковцева // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.166-171.
- Потапенко, Н. Особливості формування ринку екологобезпечних товарів, технологій та послуг в Україні [Текст] / Н. Потапенко // Економіка України. – 2001. – №8. – С.28-33.
- Похвощев, В. А. Эко - товары. Влияние экологического фактора на потребителей и развитие сектора экологичных товаров [Текст] / В. А. Похвощев, А. В. Лукина // Экология и жизнь. – Москва, 2012. – № 11 (132). – С. 30-34.
- Ревенко, Л. Развитие рынка биопродуктов [Текст] / Л. Ревенко // Агроперспектива. – 2001. – №12(24). – С.36-40.
- Рыбалова, Т. И. Мода на органические продукты возникла, а спроса нет [Текст] / Т. И. Рыбалова // Молочная промышленность. – М., 2006. – № 2. – С. 14-16.
- Скрипчук, П. Екологічна сертифікація як інструмент виробництва та споживання екологічно чистої продукції [Текст] / П. Скрипчук // Економіка України. – К. : Преса України, 2006. – № 3. – С. 55-64.
- Славов, В.П. та ін. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів бджільництва [Текст] / В.П. та ін. Славов // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №7. – С.5-9.
1
2
|