Електронний каталог
тісто
Документи:
- Анализ ассортимента и технологий полуфабрикатов из заварного теста [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – № 12. – С. 30-38.
- Новая разработка от фирмы і2FOOS - украинского производителя хлебопекарного и кондитерского оборудования [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ : ООО"Компания Биопром", 2020. – № 6. – С. 36-37.
- Оборудование для изготовления песочного печенья [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 6. – С. 36-37.
- Оборудование для производства тестовых заготовок [Текст] // Хлебопродукты. – М., 2002. – №3. – С.18-19.
- Профессиональное оборудование Kumkaya для приготовления теста ржано-пшеничных изделий [Текст] // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 3. – С. 36-37.
- Что нужно для тортов и пирожных [Текст] // Хлебопродукты. – 2001. – №11-12. – С.14-16.
- Якість FRITSCH - інновації у формуванні й обробці тіста [Текст] // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 28-29.
- Constandache, M. The effects of gluten fraction on the dough rheological properties and quality of bread [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / M. Constandache // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 839-843.
- Hegedusic, V. Rheological properties of pancake batters at low temperatures [Текст] / V. Hegedusic, D. Busic, B. Simundic // Forum Ware. – Wien, 1996. – № 1-4. – C. 96-102.
- Андреенков, В. А. Пирожки печеные. Новая нормативная документация для предприятий общественного питания России [Текст] / В. А. Андреенков, Л. В. Алехина // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2012. – № 4. – С. 32-34.
- Андркєва, О. Ароматизатори symrise для листового тіста [Текст] / О. Андркєва // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 1. – С. 14.
- Артемова, Е. Н. Мука из семян тыквы в технологии производства полуфабриката из песочного теста [Текст] / Е. Н. Артемова, К. В. Власова // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 5. – С. 13-14.
- Артемьева, Е. Тесто с сахарной свеклой [Текст] / Е. Артемьева // Питание и общество. – 1997. – N8. – С.29-30.
- Бобышев, К. А. Влияние аскорбиновой кислоты на свойства теста и качество хлеба [Текст] / К. А. Бобышев, В. МатвееваИ, Т. А. Юдина // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2013. – № 1. – С. 52-55.
- Болдина, А. А. Использование рисовой муки в качестве биологически активной добавки и изучение ее влияния на реологию теста [Текст] / А. А. Болдина // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 7 (187). – С. 49-51.
- Бортнычук, О. Вплив гідролізу лактози сухої молочної сироватки на інтенсивність бродіння тіста [Текст] / О. Бортнычук, Н. Лець, А. та ін. Гавриш // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 3-6.
- Бриллиантова, Н. Улучшайте тесто для хлеба, пончиков, свежих булочек, пельменей и других вкусовых изделий [Текст] / Н. Бриллиантова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 9 (94). – C. 30-33.
- Бублик, Г. А. Комплекс устаткування для виготовлення напівфабрикатів із тіста [Текст] / Г. А. Бублик, Ю. В. Галушкевич // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.183-185.
- Бурлова, Н. А. Роль маргарина при производстве изделий из песочного теста [Текст] / Н. А. Бурлова // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 4. – С. 36-37.
- Горбань, Г. Химические разрыхлители теста [Текст] / Г. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 39-42.
- Горбань, Н. Дефекты хлеба, вызванные нарушением рецептуры и режима приготовления теста [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 9 (118). – С. 20-21.
- Горобай, Л. Вредная микрофлора в закваске и теста [Текст] / Л. Горобай // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 3 (112). – С. 26-28.
- Грищенко, А. М. Вплив масової частки вологи тіста на показники якості безглютенового хліба із кукурудзяним борошном [Текст] / А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – №12. – С. 48-49.
- Джакантирова, Г. З. Влияние порошкообразных ростительных полуфабрикатов на интенсивность катаболической регрессии биополимеров теста [Текст] / Г. З. Джакантирова, П. М. Турсунходжаев // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 1(178). – С. 36-39.
- Дорохович, В. Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті [Текст] / В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 28-29.
- Дубцов, Г. Хлеб - слово высокое: Теория и практика [Текст] / Г. Дубцов // Питание и общество. – М., 2002. – №8. – С.12-13. – Окончание. Начало в №7, 2002.
- Жураховский, С. Хлебный путь. Основные технологические стадии хлебопекарного производства [Текст] / С. Жураховский // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 10. – С. 30-35.
- Зимон, А. Д. Адгезия и адгезионная прочность теста [Текст] / А. Д. Зимон // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1996, 1996. – №6. – С.21-24.
- Калакура, М. М. Дослідження молекулярно-масової неоднорідності полімерів бісквітного тіста з використанням топінамбура та ксампану [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна, С.К. та ин. Воцелко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2008. – № 1(37). – С. 32-41. – (Технічні науки).
- Ковалев, А. В. Влияние интенсивности теплоподвода на теплофизические характеристики теста и мякиша хлеба [Текст] / А. В. Ковалев // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 1(178). – С. 39-41.
- Коновалова, М. Ю. Совершенствование формирования печатного пряника с учетом реологических свойств [Текст] / М. Ю. Коновалова, Т. Б. Цыганова // Кондитерское производство. – Москва, 2014. – № 1. – С. 17-19.
- Кравченко, М. Тестовое задание. Технологии кулинарных изделий из пресного теста повышенной пищевой ценности [Текст] / М. Кравченко, М. Криворучко, А. Антоненко // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 7 (27). – С. 22-24.
- Кравченко, М. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "здоров'я" [Текст] / М. Кравченко, В. Піддубний, О. Романовська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 86-96.
- Кравченко, М. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха [Текст] / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 201-208.
- Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей [Текст] / М. Кравченко, О. Романовська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 177-183.
- Криворучко, М. Пружно-в'язкісні характеристики тістових композицій з кокосовою клітковиною [Текст] / М. Криворучко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 99-108.
- Криворучко, М. Реологічні властивості пшеничного тіста з какововою клітковиною [Текст] / М. Криворучко, Н. Форостяна // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 177-184.
- Криворучко, М. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною [Текст] / М. Криворучко, Н. Форостяна // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С. 177-184.
- Кутько, Т. Приготування листового тіста. Круасани [Текст] / Т. Кутько // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 1. – С. 8-12.
- Лабутина, Н. Зависимость свойств теста при замораживании и хранении от состава ржаной муки [Текст] / Н. Лабутина // Хлебопродукты. – 2000. – №12. – С.14-15.
- Мачихина, Л. Микробиологические аспекты сохранности и безопасности зерна и зернопродуктов [Текст] / Л. Мачихина, Л. Львова, О. Кизленко // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.49-51. – Окончание следует.
- Мелешкина, Е. Амарантовая мука в хлебопечении [Текст] / Е. Мелешкина, А. Меньшенин, А. Медведев // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.42-44.
- Мокряков, А. Обзор рынка хлебобулочных изделий из пресного теста в Уекраине [Текст] / А. Мокряков // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ : ООО"Компания Биопром", 2020. – № 5. – С. 18-21.
- Наумова, К. Сироватка в тiстi [Текст] / К. Наумова // Харчова i переробна промисловість. – 1995. – №11. – С.12.
- Півоваров, О. А. Зміна реологічних властивостей пшеничного тіста під впливом плазмохімічно активованих водних розчинів [Текст] / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. О. Шовгун // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 53-56.
- Пшенишнюк, Г. Ф. Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба [Текст] / Г. Ф. Пшенишнюк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 1 (14). – С. 43-46.
- Ряшняк, А. Применение понятий химии полимеров к замораживанию [Текст] / А. Ряшняк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 10 (119). – С. 36-37.
- Семак, Т. Органолептическая оценка опары, теста и хлеба из пшеничной муки: советы старых мастеров [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 6 (115). – С. 23-25.
- Семак, Т. Органолептическая оценка опары, теста и хлеба из пшеничной муки: советы старых мастеров [Текст] / Т. Семак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 9-11.
- Семенова, А. Б. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста із суцільнозмеленого пшеничного та спельтового борошна [Текст] / А. Б. Семенова, О. П. Писаренко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 58-61.
1
2
|