Електронний каталог
харчові білки
Документи:
- Изменение белков в пищевых продуктах при тепловой кулинарной обробке [Текст] // Все о мясе. – М., 2007. – № 4. – С. 59-62.
- Пищевые белки и их свойства [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2019. – № 5. – С. 36-37.
- The formation of consumer properties or vegetative proteins preparations [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. J. Eliseeva, I. A. Makhotina, E. E. Brauda, A. N. Danilenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 844-846.
- Баль-Прилипко, Л. В. Значення та функції білків в організмі курчат-бройлерів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, К. О. Сухоцька // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 10 (120). – С. 30-31.
- Белінська, С. Біологічна цінність білка купусти броколі [Текст] / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – C. 92-99.
- Боліла, Н. Біологічна цінність білка акули катран [Текст] / Н. Боліла // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 130-137.
- Бужин, О. А. Управління продовольчою безпекою: потреба населення у харчових білках [Текст] / О. А. Бужин // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2011. – № 7 (121). – С. 195-199.
- Вакшуль, З. В. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Вакшуль З. В. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
- Данчук, Ю. І. Позитивні тенденції у харчуванні українців [Текст] / Ю. І. Данчук // Продукты питания. – К., 2009. – № 1. – С. 28-30.
- Доморощенкова, М. Л. Современные технологии получения пищевых белков из соевого шрота [Текст] / М. Л. Доморощенкова // Пищевая промышленность. – 2001. – №4. – С.6-10.
- Комолова, Г. С. Сыворочные белки коровьего молока как активная основа пищевых полифункциональных БАД [Текст] / Г. С. Комолова, И. И. Ионова, О.Е. и др. Овчинникова // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 3. – С. 16-17.
- Кравченко, Э. Ф. Состав и некоторые функциональные свойства белков молока [Текст] / Э. Ф. Кравченко, Ю. Я. Свириденко, Н. В. Плисов // Молочная промышленность. – М., 2005. – № 11. – С.42-44.
- Крутовой, Ж. А. Определение биологической ценности белков в рационах лечебно-профилактического назначения [Текст] / Ж. А. Крутовой, Н. И. мячикова, А.В. идр. Запаренко // Пищевая промышленность. – Москва, 2013. – № 8. – С. 62-64.
- Кудряшова, А. А. Перспективные белковые ресурсы [Текст] / А. А. Кудряшова, Е. В. Оникиенко, А. А. Тихомиров // Пищевая промышленность. – Москва, 2009. – № 12. – С. 42-44.
- Махинько, В. М. Хлібні вироби з підвищеним вмістом білка [Текст] / В. М. Махинько, А. В. Сажина, С. О. Рибалко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 2. – С. 53-57.
- Орлова, Н. Фракційний склад білка швидкозаморожених напівфабрикатів із печериць [Текст] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 147-154.
- Пащенко, Л. П. Биологически активные добавки в питании человека [Текст] / Л. П. Пащенко // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 8. – С.72-73. – Продолжение. Начало см. в №7, 2002.
- Притульська, Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузко, С. Асланян // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С.
- Саблук, П. Незавидна доля рослинного білка [Текст] / П. Саблук, М. Кучер // Зерно і хліб. – 2001. – №3. – С.8-9.
- Сидоренко, О. Біологічна цінність білків rapana venosa [Текст] / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 159-168.
- Українець, А. І. Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів [Текст] / А. І. Українець, В. М. Пасічний, Ю.В. та ін. Желуденко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – № 3. – С. 50-55.
|