Електронний каталог
зберігання плодів та овочів
Документи:
- Сбор и хранение винограда [Текст] // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2013. – № 1-2 (95-96). – С. 61-62.
- Уборка и закладка картофеля на хранение с минимальными повреждениями [Текст] // Картофель и овощи. – М., 2002. – №6. – С.10-11. – Продолжение следует.
- The effect of cooling and wrapping on vitamin C content in stored broccoli [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Gliszczynska-Swiglo, A. Kaluzewicz, M. Knaflewski, B. Tyrakowska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 835-838.
- Karkalikova, M. Factors influencing storability of apples [Текст] / M. Karkalikova, M. Drdak // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 82-84.
- Ryabchenko, A. P. Chemical compound formation and diagnostics of the maturity and safety of carrots root crops [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. P. Ryabchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 816-820.
- Андрійчук, В. Г. Теоретичні і методичні засади визначення ефективності зберігання сільськогосподарської продукції [Текст] / В. Г. Андрійчук, К. Р. Ходзіцька // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2019. – № 11. – С. 17-27.
- Асланова, М. С. Физико-химические показатели новых помологических сортов плодов граната и их изменения при хранении в МТС [Текст] / М. С. Асланова, М. А. Магерранов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 4 (17). – С. 54-58.
- Белінська, С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі [Текст] / С. Белінська, Н. Камєнєва, С. Левицька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – №1(29) : Технічні науки. – С. 612-71.
- Богдан, А. Зберігання плодів у регульованому газовому середовищі [Текст] / А. Богдан // Холод. – Київ, 2011. – № 4. – С. 38-40.
- Воронецкая, Г. Я. Хранение овощей с использованием цеолитсодержащего материала [Текст] / Г. Я. Воронецкая // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998. – № 11. – С.8.
- Гарбуз, О. В. Вплив умов зберігання на якість цибулі [Текст] / О. В. Гарбуз // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №2. – С.65-69.
- Гордієнко, І. Зберігання овочів до нового врожаю [Текст] / І. Гордієнко, Г. Яровий // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 1. – С. 146-149.
- Гудковский, В. А. Антиокислительные (целебные) свойства плодов и ягод и прогрессивные методы их храннения [Текст] / В. А. Гудковский // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – № 4. – С.13-19.
- Гудковский, В. А. Хранение плодов и фруктов [Текст] / В. А. Гудковский // Пищевая промышленность. – 2000. – № 12. – С.48-49.
- Дворников, В. П. Физиолого-биохимическая оценка плодов томата различной сохраняемости [Текст] / В. П. Дворников // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №3. – С.39-42.
- Дерменко, О. Щоб цибуля зберігалася до нового врожаю [Текст] / О. Дерменко // Пропозиція / тваринництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2022. – № 7-8. – С. 60-63.
- Доронин, А.Ф. и др. Влияние условий и сроков хранения на содержание нитратов в плодоовощной продукции [Текст] / А.Ф. и др. Доронин // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1995. – №6. – С.55-56.
- Дятлов, В. Вміст макро- й мікроелементів у яблуках [Текст] / В. Дятлов // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №3. – С.22-23.
- Евтеева, Н. М. Изучение стабильности тыквенного масла при хранении [Текст] / Н. М. Евтеева // Масложировая промышленность. – Москва, 2012. – № 4. – С. 20-23.
- Емельянов, А. А. Изменение минерального состава сока тыквы в процессе концентрирования и хранения [Текст] / А. А. Емельянов, К. А. Емельянов, О.А. и др. Шалимова // Пиво и напитки. – Москва, 2013. – № 1. – С. 44-46.
- Жихарева, Н. В. Математична модель процесів зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / Н. В. Жихарева // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 107-111.
- Жужа, Е. Д. Определение пригодности томатов для хранения, транспортировки и переработки по степени зрелости [Текст] / Е. Д. Жужа, Д. А. Выродов, А. П. Выродова // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2009. – № 2. – С. 18-23.
- Ильинский, А.С. и др. Развитие технологии хранения фруктов в регулируемой атмосфере [Текст] / А.С. и др. Ильинский // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №8. – С.52-55.
- Книш, В. Збирання, зберігання та переробка плодів кавуна [Текст] / В. Книш // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 9. – С. 78-81.
- Колтунов, В. Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 162-169.
- Колтунов, В. А. Збереженість плодів кабачків залежно від сорту і умов зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, Л. М. Вакуленко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.83-87.
- Колтунов, В. А. Вологовиділення коренеплодів моркви і столового буряка під час зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич. – С.4-11. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Колтунов, В. А. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів моркви і столового буряка та їх зміни під час зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.126-131.
- Коптелов, К. А. Эти знакомые и незнакомые фрукты [Текст] / К. А. Коптелов // Мороженое и замороженные продукты. – 2001. – №4. – С.27-30.
- Короткая, Е. В. Качественные изменения ягод черной смородины при замораживании и хранении [Текст] / Е. В. Короткая, И. А. Короткий // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 10. – С. 16-18.
- Мазуров, А. Я. Стратегия сокращения потерь картофеля и овощей при длительном хранении [Текст] / А. Я. Мазуров // Холодильная техника. – 1998. – № 1. – С.14-16.
- Макеева-Сталхнет, А. Хранение овощей и фруктов по системе УНК [Текст] / А. Макеева-Сталхнет // Холодильная техника. – 1998. – № 6. – С.26-27.
- Мількевич, В. М. Зменшення втрат цукрози при зберіганні цукрових буряків [Текст] / В. М. Мількевич // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 206-214.
- Нелеп, В. М. Обргунтування ефективних способів зберігання продукції та строків її реалізації [Текст] / В. М. Нелеп, М. С. Олійник, Н. М. Олійник // Економіка АПК. – К., 2005. – №2. – С.24-29.
- Орлова, Н. Я. Зміна мікрофлори нових видів заморожених овочів під час заморожування, зберігання та розморожування [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.152-155.
- Пирожок, О. Борщ без навара [Текст] / О. Пирожок // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – Київ, 2013. – № 3. – С. 60-61.
- Пугач, С. Г. Озоновые технологии в производстве фруктов [Текст] / С. Г. Пугач // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2015. – № 5. – С. 40-41.
- Пшеченков, К. А. Условия и способы хранения картофеля в зависимости от назначения продукции [Текст] / К. А. Пшеченков, О. Н. Давыденкова // Картофель и овощи. – 2001. – №6. – С.5-8.
- Рибак, А. В. Холод - це прибуток [Текст] / А. В. Рибак, П. Г. Красномовець // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №9-10. – С.14-17.
- Сталкнехт-Макеєва, А. Секрети успіху [Текст] / А. Сталкнехт-Макеєва // Брутто. – К., 2003. – №1. – С.36-38.
- Сталкнехт-Макеєва, А. Секрети успіху на ринку плодово-овочевої продукції. Досвід Нідерландів [Текст] / А. Сталкнехт-Макеєва, С. В. Сидоренко // Хранение и переработка сельскохозяйственного сырья. – К., 2003. – №4. – С.16-19.
- Филонов, М. М. Кто запаслив, тот и счастлив [Текст] / М. М. Филонов // Картофель и овощи. – 2001. – № 4. – С.15-16.
- Чайка, В. Д. Технологічні особливості вирощування та зберігання капусти білоголової [Текст] / В. Д. Чайка // Вісник аграрної науки. – 2001. – №9. – С.75-76.
- Швидько, О. Що потрібно знати про правильне зберігання капусти [Текст] / О. Швидько // Пропозиція / тваринництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2022. – № 9. – С. 68-71.
- Шишкина, Н. С. Эффективные технологии холодильной обработки,транспортировки и хранения зеленных овощей [Текст] / Н. С. Шишкина // Холодильная техника. – 1999. – С.24-27.
- Шишкина, Н. С. Технология подготовки свежих зеленных овощей для предреализационного хранения [Текст] / Н. С. Шишкина, Л. А. Борченкова, О.В. и др. Карастоянова // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2016. – № 5. – С. 36-38.
- Ясинська, Н. С. Зміна споживчих властивостей нових видів ферментованої капусти у процесі тривалого зберігання [Текст] / Н. С. Ясинська // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.155-164.
|