Електронний каталог
товароведение продовольственных товаров. товарознавство продовольчих товарів
Документи:
- Sadini, V. The new EEC regulation about the use of the PGI and PDO for foods and agricultural products: Application to cheese [Текст] / V. Sadini // Forum Ware. – Wien, 1992. – № 1-4. – C. 88-92.
- Sydorenko, O. Optimization of nutritious value of functional foodstuffs [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / O. Sydorenko, L. Berbenets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 825-829.
- Бабич, О. В. Показники біологічної цінності нових видів заморожених напівфабрикатів "Перець фарширований овочевою сумішшю" [Текст] / О. В. Бабич, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.4-9.
- Белінська, С. О. Зміни вмісту пектинових речовин і клітковини у заморожених гарбузових овочах [Текст] / С. О. Белінська // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.144-148.
- Божко, Т. В. Нові види лікерів типу кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.75-79.
- Вакуленко, Л. М. Фізичні, теплофізичні та фізіологічні властивості свіжих плодів кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.35-40.
- Ващенко, В. В. Застосування методу математичного моделювання процесу виробництва хлібобулочних виробів лікувально-профілактичної дії [Текст] / В. В. Ващенко. – С.91-95. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів кондитерських виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / В. В. Ващенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.55-59.
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка якості нових видів лікувально-профілактичних булочних виробів [Текст] / В. В. Ващенко, А. А. Самойленко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 103-108.
- Вербій, В. П. Технологічні та хлібопекарські властивості нових сортів пшениці [Текст] / В. П. Вербій, О. О. Шовгун. – С.56-59. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Вітер, Ю. А. Вплив камеді на вологоутримуючу здатність заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.26-29.
- Вітер, Ю. А. Фактори формування органолептичних властивостей і С-вітамінної цінності заморожених дерунів [Текст] / Ю. А. Вітер, Н. Я. Орлова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 138-143.
- Власенко, В. В. Нові аспекти товарознавчої оцінки якості м"яса та м"ясопродуктів, отриманих в екологічно несприятливих умовах [Текст] / В. В. Власенко, С. В. Гирич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.225-228.
- Габриэльянц, М. А. Товароведение мясных и рыбных товаров [Текст] : Учебник для вузов / М. А. Габриэльянц, А. П. Козлов. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1986. – 408с. – 1.30.
- Голуб, Б. О. Мінеральний і вітамінний склад нових видів кавових напоїв спеціального призначення [Текст] / Б. О. Голуб. – С.51-55. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Голуб, Б. О. Характеристика змін якості нових видів кавових напоїв спеціального призначення в продовж зберігання [Текст] / Б. О. Голуб // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.201-207.
- Голуб, Б. О. Амінокислотний склад нових видів сухих сумішей для кавових напоїв [Текст] / Б. О. Голуб, В. Ф. Шкаорупа // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.60-62.
- Денисенко, Т. М. Використання цикорлакту у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / Т. М. Денисенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.232-234.
- Дубініна, А. Фальсифікація меду, що реалізується на ринках Харкова [Текст] / А. Дубініна // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 65-67.
- Дяченко, О. В. Стабілізатори рослинного походження для майонезних емульсій [Текст] / О. В. Дяченко, В. О. Бахмач // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 229-231.
- Дьякова, Т. та ін. Методи визначення якості чаю і кави та виявлення їх фальсифікації [Текст] / Т. та ін. Дьякова // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 61-64.
- Кириченко, Л. С. Розвиток систем управління якістю продукції на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000 [Текст] / Л. С. Кириченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.88-97.
- Колтунов, В. А. Визначення якості моркви і столового буряка [Текст] / В. А. Колтунов // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.132-137.
- Колтунов, В. А. Товарознавчі властивості сортів кабачків [Текст] / В. А. Колтунов, Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.156-160.
- Колтунов, В. А. Конкурентоспроможність районованих помологічних сортів груш та удосконалення методу визначення їх якості [Текст] / В. А. Колтунов, О. М. Сербіновська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.14-20.
- Колтунов, В. А. Збереженність коренеплодів моркви і столового буряка залежно від способу зберігання і місця розташування їх у стаціонарних сховищах [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 132-137.
- Колтунов, В. А. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів моркви і столового буряка та їх зміни під час зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.126-131.
- Колтунов, В. А. Лежкоздатність і технологічні властивості огірків залежно від їхнього розміру [Текст] / В. А. Колтунов, Т. С. Юрченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.161-164.
- Коробкина, З. В. Состояние и перспективы развития плодоовощного хозяйства,задачи товароведения плодов и овощей [Текст] : Текст лекции / З. В. Коробкина ; КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1983. – 22с. – 0.05.
- Кравченко, М. Ф. Технологія та якість тістечок з маковою начинкою зниженої калорійності з екстрактом стевії та цистозіри [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. О. Рибак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.67-70.
- Кутліна, І. Ю. Споживчі властивості нових видів купажованих соків для дієтичного і раціонального харчування [Текст] / І. Ю. Кутліна. – С.45-50. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Кутліна, І. Ю. Оцінка споживчих властивостей консервів "Томати мариновані "Стевія" [Текст] / І. Ю. Кутліна, В. А. Кравченко, В. А. Драмарецька // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.184-187.
- Кутліна, І. Ю. Ефективність виробництва плодоовочевих консервів спрямованої дії [Текст] / І. Ю. Кутліна, Т. С. Юрченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.165-168.
- Мандрика, В. І. Якість соків і нектарів із плодів грейпфруту на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Т. В. Авдєєнко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.172-176.
- Мандрика, В. І. Якість купажованих яблучних соків на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, О. П. Гаврилюк // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.21-25.
- Метельська, Н. С. Мінеральний склад плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Н. С. Метельська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.85-88.
- Михайловський, В. С. Споживні властивості м'ясних січених напівфабрикатів для профілактичного харчування [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.89-93.
- Михайловський, В. С. Товарознавча характеристика кров"яної ковбаси з морськими водоростями [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 222-224.
- Михайловський, В. С. Товарознавча характеристика м"ясних консервів для лікувально-профілактичного харчування [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко, В. Ф. Шкарупа // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.173-181.
- Михайловський, В. С. Використання нетрадиційної сировини у виробництві варених ковбас для лікувально-профілактичного харчування та їх товарознавча характеристика [Текст] / В. С. Михайловський, В. Ф. Шкарупа, О. Л. Романенко. – С.71-76. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Міцик, В. Ю. Вплив бактеріальної закваски днм-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м"язовій тканині яловичини [Текст] / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.187-191.
- Міцик, В. Ю. Вплив білоквмісних добавок на якість м"ясних кулінарних виробів [Текст] / В. Ю. Міцик, С. М. Пересічна // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 182-186.
- Орлов, М. П. Формування ароматосмакових властивостей ферментованих овочів [Текст] / М. П. Орлов, В. П. Вербій // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 149-154.
- Орлова, Н. Я. Зміна мікрофлори нових видів заморожених овочів під час заморожування, зберігання та розморожування [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.152-155.
- Орлова, Н. Я. Розробка моделі якості нового виду продукту "Десерт гарбузово-динний заморожений" [Текст] / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.10-13.
- Орлова, Н. Я. Вплив попередньої обробки і способів пакування на хімічний склад сушених баклажанів [Текст] / Н. Я. Орлова, В. І. Мандрика, О. Ключка // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – C. 138-143.
- Осика, В. А. Якість та конкурентоспроможність яблук помологічного сорту банан зимовий на ринку м.Києва [Текст] / В. А. Осика, Ю. А. Войленко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 115-124.
- Осика, В. А. Фізичні та біологічні особливості господарсько-біологічних сортів солодкого перцю, вирощеного в Україні [Текст] / В. А. Осика, В. А. Колтунов // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.132-137.
- Осика, В. А. Зміни споживчих властивостей яблучного соку під час тривалого зберігання [Текст] / В. А. Осика, Н. С. Ясинська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.41-45.
- Павлишин, М. Л. Якісна ідентифікація кави [Текст] / М. Л. Павлишин, А. А. Ратушенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.63-66.
1
2
|