Електронний каталог
харчові продукти
Документи:
- Декларирование непереносимости пищевых продуктов на упаковке [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 3 (111). – С. 10-13.
- Застосування антиоксидантів в технології харчових продуктів [Текст] // Хлібний та кондитерський бізнес. – Київ : " Біопром", 2021. – № 9. – С. 16-17.
- Из глубины веков: [способы заготовки продуктов на Руси ] [Текст] // Питание и общество. – М., 2003. – №1. – C24-25.
- Изменение белков в пищевых продуктах при тепловой кулинарной обробке [Текст] // Все о мясе. – М., 2007. – № 4. – С. 59-62.
- Пищевые полимерные контейнеры: тенденции развития [Текст] // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2015. – № 6. – С. 38-40.
- Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів:Закон України від 06.12.2018 року №2639-VIII [Текст] // Голос України. – Київ, 2019. – № 24. – C. 9-12.
- Российский рынок пищевой продукции [Текст] // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 2. – С. 34-36.
- Сальдо в нашу пользу: Анализ торговли сельскохозяйственной и пищевой продукцией во ІІ и ІІІ кварталах 2002 гю [Текст] // Агроперспектива. – К., 2002. – №11(35). – С.28-29.
- Специи ."Ароматные " секреты [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 8. – С. 28-29.
- Тенденції ринку харчових консервантів (натуральні, синтетичні). Глобальні тренди і прогноз до 2026 р. [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 9. – С. 32.
- Упаковка для продуктів: заборонити не можна дозволити [Текст] // Упаковка. – Київ, 2019. – № 4. – С. 48-49.
- Упаковка для харчових продуктів: заборонити не можна дозволити [Текст] // Упаковка. – Київ, 2019. – № 5. – С. 39-41.
- Упаковка для харчових продуктів: заборонити не можна дозволити [Текст] // Упаковка. – Київ, 2019. – № 6. – С. 38-39.
- Упаковка, которая бережет! [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 8. – С. 44-45.
- Bouillin, A. McCain, le canadien qui a la frite [Текст] / A. Bouillin // Capital. – Paris : Prisma Press, 2006. – № 176. – C. 46-48.
- Drouin, O. Les surgeles Picard, c'est bon et ca marche [Текст] / O. Drouin // Capital. – Paris : Prisma Press, 2006. – № 174. – C. 42-44.
- Maligina, V. Problem of radiation safety of food products in the modern world [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / V. Maligina, L. Porodina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 488-491.
- Prytulska, N. Food safety management in Ukraine within economic globalization [Text] [Текст] / N. Prytulska, B. Holub // Moving from the crisis to sustainability [Text] : emerging issues in the international context / edited by Grazia Calabro, Augusto D'Amico, Maurizio Lanfranchi, Giovanni Moschella, Luisa Pulejo, Roberta Salamone. – Milano : Franco Angeli, 2011. – P. 367-371. – (Economia - Ricerche).
- Sadini, V. The new EEC regulation about the use of the PGI and PDO for foods and agricultural products: Application to cheese [Текст] / V. Sadini // Forum Ware. – Wien, 1992. – № 1-4. – C. 88-92.
- Zalewski, R. Multivariate analysis of large data sets for selected foodstuffs [Текст] / R. Zalewski // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 38-45.
- Анищенко, І. Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / І. Анищенко, Т. Рудик // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 1. – С. 35-38.
- Багрянцева, О. В. Акриламид: образование в пищевых продуктах, пути решения проблемы [Текст] / О. В. Багрянцева, Г. Н. Шатров, С. А. Хотимченко // Вопросы питания. – Москва, 2010. – № 1. – С. 4-12.
- Банкман, Д. Миграция ароматических аминов из пленочной упаковки в пищевые продукты [Текст] / Д. Банкман // Упаковка. – Київ, 2016. – № 5. – С. 37-41.
- Бартош, С. Автомобільні перевезення харчових продуктів: актуальний перелік документів та рекомендації для учасників [Текст] / С. Бартош // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 58-63.
- Бартош, С. Спори з Антимонопольним комітетом щодо маркування харчової продукції: дайджест судової правктики [Текст] / С. Бартош // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 8. – С. 54-61.
- Бегунов, А. А. Метрологические проблемы оценки соответствия пищевых продуктов [Текст] / А. А. Бегунов // Масложировой комплекс. – Київ, 2011. – № 3 (34). – С. 54-55.
- Березівський, П. С. Методичнi питання визначення та аналiзу економiчної ефективностi виробництва продукцiї скотарства [Текст] / П. С. Березівський // Вiсник аграрної науки. – 1999, 1999. – №2. – С.69-74.
- Богатырев, А. Н. Обогащение продуктов витаминами - актуальная тема XXI века [Текст] / А. Н. Богатырев // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 9. – С. 72-73.
- Болшаков, О. В. Принимаются стандарты ЕЭК на мясо [Текст] / О. В. Болшаков // Стандарты и качество. – 1999. – С.48-50.
- Бородін, О. Від тихоокеанських островів до африканських країн рис лідирує серед основних харчових продуктів [Текст] / О. Бородін // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – №3 (75). – С. 5-6.
- Бортнийчук, А. Вкус из пробирки. Гигиенические аспекты применения пищевых добавок [Текст] / А. Бортнийчук // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 5. – С. 20-23.
- Будникова, А. Способы производства вафельного листа [Текст] / А. Будникова, Г. Гуркева, Л. Николаева // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 34-35.
- Бутило, Р. Законодавство ЄС про безпечність харчових продуктів [Текст] / Р. Бутило // Молоко і ферма. – Київ, 2014. – № 1 (20). – С. 36-39.
- Веремеєнко, В. Не вводити в оману споживача: наскільки новими є вимиги до маркування харчових продуктів? [Текст] / В. Веремеєнко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 20-27.
- Верхивкер, Я. Т. Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре [Текст] / Я. Т. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко, И. А. Ремих // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 4 (21). – С. 71-72.
- Вировец, О. А. Экспресс - метод определения активности амилазы в специализированых пищевых продуктах и биологически активных добавках к пище [Текст] / О. А. Вировец, И. С. Зилова // Вопросы питания. – Москва, 2009. – № 1. – С. 84-86.
- Гавриленко, Е. Создание эффективной системы контроля качества и безопасности пищевых продуктов [Текст] / Е. Гавриленко, Н. Демченко // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 1. – С. 14-17.
- Гаврюшенко, Е. А. Технологыя модифицорования жиров обеспечивающая эффективность их использования в составе пищевых продуктов [Текст] / Е. А. Гаврюшенко // Масложировой комплекс. – Київ, 2020. – № 3. – С. 37-41.
- Галкин, А.А.. Шредер В.Л. Упаковывание пищевых продуктов и гибкие материалы [Текст] / А.А.. Шредер В.Л. Галкин // Упаковка. – Київ, 2014. – № 1 (98). – С. 39-42.
- Голуб, Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Б. Голуб // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 5-13.
- Горбачев, М.Г.. Демидова Т.И. Специализированные пищевые продукты со свойствами энтеросорбента [Текст] / М.Г.. Демидова Т.И. Горбачев // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 5. – С. 36-38.
- Горбунов, А. Перевірка операторів ринка харчових продуктів: роз'яснення та рекомендації фахівців [Текст] / А. Горбунов, Н. Самойленко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 10. – С. 15-21.
- Горшунова, К. Д. Создание обогащенных пищевых продуктов: оценка взаимодействия гидроколлоидов с жиро- и водорастворимыми витаминами [Текст] / К. Д. Горшунова, П. А. Семенова, А. П. Нечаев // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 3. – С. 20-22.
- Грибинюк, О. М. Еластичність попиту на харчові продукти [Текст] / О. М. Грибинюк, М. А. Лисак, В. М. Пугачов // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2017. – № 6. – С. 59-64.
- Гриценко, О. О. Виготовлення нанофотонних маркувань для розумних паковань [Текст] / О. О. Гриценко, Д. С. Гриценко // Упаковка. – Київ, 2017. – № 3. – С. 44-49.
- Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів [Текст] / Гуць, С. В, О. О. Губеня, О. А. Коваль // Упаковка. – Київ, 2009. – № 5. – С. 38-41.
- Давыдова, Р. Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст] / Р. Давыдова // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 7. – С. 20-24.
- Давыдова, Р. Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст] / Р. Давыдова // Мясной бизнес. – Київ, 2014. – № 7 (135). – С. 51-53.
- Давыдова, Р. Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст] / Р. Давыдова // Мясной бизнес. – Київ, 2014. – № 9 (137). – С. 53-55.
- Давыдова, Р. Стартовые и защитные культуры - естественная микрофлора пищевых продуктов [Текст] / Р. Давыдова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – №11. – С. 44-46.
1
2
3
|