Електронний каталог
маркировка продуктов. маркування продуктів
Документи:
- Дешевое молоко дорого стоит. Обращайте внимание на его внешний вид, консистенцию, запах и вкус [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 5 (89). – С. 14-17.
- Знак качества. Кому нужна новая маркировка продуктов [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 1 (32). – С. 8-9.
- Игристое или шампанское? Исследование качества игристых вин [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 34-59.
- Икра в рулетку. Результаты тестирования икры. Центром экспертиз "ТЕСТ" [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 11-12. – С. 34-38.
- Королева бала [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 10 (41). – С. 4-7.
- Котлетная правда. Исследование бургеров центром экспертиз "Тест" [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2015. – №3. – С. 12-17.
- Майонезы взрослые и дети [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2016. – № 5. – С. 30-31.
- Маркуванню ГМО - так! [Текст] // Екологічний вісник. – Київ, 2009. – № 3. – С. 2-3.
- Масло масляное. О высоком качестве оливкового масла свидетельсвует горчинка во вкусе [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 7. – С. 10-13.
- Нанофотонні маркування на невсотувальних матеріалах для розмних паковань [Текст] // Упаковка. – Київ, 2019. – № 6. – С. 34-37.
- Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обіг та маркування органічної продукції: Закон України від 10.07.2018 року №2496-III [Текст] // Голос України. – Київ, 2018. – № 140-141. – С. 12-16.
- Сложносты маркирования упаковки для соленых снеков [Текст] // Упаковка. – Київ, 2018. – № 4. – С. 40-41.
- Чем выше технология - тем выше риск :[генетически модифицированные продукты (ГМП)] [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – С. 18-19.
- Что потребители знают о марках мармелада? [Текст] // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 3. – С. 35.
- Шпрот. Тот он или не тот? [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 3 (122). – С. 42-43.
- Condera, E. Health mark - a step to European integration [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / E. Condera // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 556-559.
- Condrea, E. Food labelling - a chance for health [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / E. Condrea // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 549-553.
- Lisinska-Kusnierz, M. Consumer's protection by the marking of packaging [Текст] / M. Lisinska-Kusnierz // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. II. – С. 608-611.
- Бартош, С. "Битва" на ринку алкоголю, або Як АМКУ штрафує за недостовірне маркування продукції [Текст] / С. Бартош // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 2. – С. 71-75.
- Безрукий, В. Немного пьем - лекарство в нем [Текст] / В. Безрукий // Товар лицом. – К., 2004. – №9, ноябрь. – С.32-36.
- Проблеми маркування продукції з використанням генетично модифікованих організмів (ГМО) в Україні та світі [Текст] / Т. І. Білик, К. В. Лисенко, Ю. П. Топчій, О. О. Гнатюк // Екологічний вісник. – Київ, 2012. – № 5 (74). – С. 11-12.
- Будьонний, М. Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової проджукції [Текст] / М. Будьонний, О. Дуліна, Н. Моріна // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 6 (73). – С. 55-60.
- Бутило, Р. Спеціальна гігієна та вимоги до маркування [Текст] / Р. Бутило // Молоко і ферма. – Київ, 2014. – № 4 (23). – C. 44-47.
- Гребенюк, М. Шляхи вдосконалення вітчизняного законодавства у сфері спеціального маркування продуктів харчування [Текст] / М. Гребенюк, О. Данчин // Підприємництво, господарство і право. – Київ, 2014. – № 3 (219). – С. 34-36.
- Касянчук, В. Немолочні жири у молоці та молочних продуктах: маркування та методи автентифікації [Текст] / В. Касянчук, О. Бергілевич, П. Шубін // Управління якістю. – Київ, 2020. – : № 1. – С. 21-25.
- Кірносова, М. Маркування харчової продукції: пояснення законодавчих вимог [Текст] / М. Кірносова // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – № 9. – С. 52-60.
- Кохан, С. Засіб боротьби з фальсифікацією - правильне маркування харчових продуктів [Текст] / С. Кохан // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – №6. – С. 31-33.
- Кохан, С. В. Проблеми впровадження. Технічного регламенту щодо правил маркування харчовіх продуктів [Текст] / С. В. Кохан // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 3 (89). – С. 6-7.
- Кривошей, В. М. Маркування продукції в упаковці (сучасні вимоги та тенденції) [Текст] / В. М. Кривошей // Упаковка. – Київ, 2016. – № 4. – C. 47-48.
- Кривошей, В. М. Сучасні технології маркування продукції [Текст] / В. М. Кривошей // Упаковка. – Київ, 2012. – № 6 (91). – С. 46-49.
- Крусір, Г. В. Екологічне маркування органічних м'ясних продуктів [Текст] / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А.В. та ін. Кіріяк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 1 (30). – С. 60-64.
- Лепчиков, В. Современная технология маркировки пищевых продуктов [Текст] / В. Лепчиков // Хлебопродукты. – 2000. – №6. – С.4-6.
- Минко, Т. Сырный урожай. Технологический процесс созревания сыра [Текст] / Т. Минко // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 3. – С. 49-51.
- Миронова, А. Визначення алергенів у харчових продуктах [Текст] / А. Миронова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2013. – № 3 (82). – С. 66-68.
- Мінькова, О. Г. Маркування та сертифікація органічної продукції [Текст] / О. Г. Мінькова, В. М. Сакало, О. О. Горб // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 2. – С. 126-135.
- Мялук, С. Що за свято без шампанського? [Текст] / С. Мялук // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.22-23.
- Петров, Ф. Особые категории маркировки продуктов питания в Европейском Союзе [Текст] / Ф. Петров, С. Вербицкий, Я. Жукова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – №1-2. – С. 12-15.
- Потапов, И. Маслята [Текст] / И. Потапов // Товар лицом. – К., 2004. – №10, декаб. – С.28-29.
- Потапов, И. Чай с вишневым ароматом [Текст] / И. Потапов // Товар лицом. – К., 2004. – №9, ноябрь. – С.28-31.
- Пруцакова, О. Л. Маркування екологічно безпечної продукції [Текст] / О. Л. Пруцакова // Екологічний вісник. – К., 2003. – №5-6. – С.17-18.
- Рябченко, Н. Вершкове масло та спред; особливості маркування [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 3 (100). – С. 36-38.
- Самара, С. Маркировка продуктов из мяса и птицы [Текст] / С. Самара // Упаковка. – Київ, 2015. – № 6. – С.40-42.
- Синичкина, Л. Не кисло... Отличная маркировка уксуса в Украине. [Текст] / Л. Синичкина, М. Баранович // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 8-9 (39-40). – С. 28-30.
- Синичкина, Л. В. Маркировка пищевой продукции на упаковке (актуальные вопросы) [Текст] / Л. В. Синичкина, М. В. Баранович, Е. В. Очеретько // Упаковка. – Київ, 2015. – №3. – С. 49-52.
- Скерковски, К. Особые свойства пищевых продуктов в законодательстве ЕС: о содержании компонентов (nutrition claims) и о влиянии на здоровье (healt hclaims) [Текст] / К. Скерковски, А. Паталаха // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2014. – № 1. – C. 50-53.
- Скидан, О. Система маркування продуктів [Текст] / О. Скидан // Харчова і переробна промисловість. – К., 2008. – № 2. – С. 4-6.
- Смирнов, Е. В. Некоторые вопросы регламентации применения пищевых ароматизаторов [Текст] / Е. В. Смирнов // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2005. – №1. – С.54-57.
- Федотова, О. Б. Обсуждение требований к маркировке упаковки для мороженого [Текст] / О. Б. Федотова // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2017. – № 1. – С. 20-22.
- Фиголь, Н. Масло маслу рознь [Текст] / Н. Фиголь // Агроперспектива. – К., 2003. – №7(43). – С.40-43.
- Фіголь, Н. Вина були і будуть предметом бурхливих обговорень [Текст] / Н. Фіголь // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.20-21.
1
2
|