Електронний каталог
білки
Документи:
- Біохімія [Текст] : Навч.посiбник:Збiрник задач i вправ / Под ред.:М.Є.Кучеренко,Р.П.Виноградова,Ю.Д.Бабенюк. – К. : Либiдь, 1995. – 136с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00503-0 : 174 000.00.
- Біохімія [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Б.К.Пасальський. – К. : КНТЕУ, 2007. – 68с. – Бібліогр.68с. – 10.13.
- Біохімія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Б.К.Пасальський. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 88 с. – Бібліогр.: с.88. – 10,34.
- Біохімія:еволюційна і порівняльна [Текст] : Навч.посiбник для вузiв / За ред.:М.Є.Кучеренко,О.Ю.Пащенко,З.Й.Фабрі. – К. : Либiдь, 1997. – 400с. – ISBN 5-325-00000-0 : 21.07.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Хiмiя харчових продуктiв [Текст] : Опорний конспект лекцiй для студентів спеціальності 7.050201 денної та заочної форм навчання / Уклад.Б.К.Пасальский. – К. : КДТЕУ, 1999. – 58с.
- Химический состав пищевых продуктов [Текст] : Справочные таблицы содержания аминокислот,жирных кислот,витаминов,макро- и микроэлементов,органических кислот и углеводов / Под ред.М.Ф.Нестерина,И.М.Скурихина. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 248с. : табл. – 1.50;3.30.
- Химический состав пищевых продуктов [Текст] : Справочник. Кн.2 : Справ.табл.сод.аминокислот,жирных кислот,витаминов,макро-и микроэлементов,органич. кислот и углев. / Под ред.Скурихина И.М.,Волгарева М.Н. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : ВО"Агропромиздат", 1987. – 360с. – 1.80.
- Основы биохимии [Текст] : Учебник для студ. биол. спец. ун-тов / А. А. Анисимов, А. Н. Леонтьева, И. Ф. Александрова, М. С. Каманина ; Под ред. Анисимова А.А. – М. : Высш. шк., 1986. – 552с. : илл. – 1.80.
- Асатиани, В. С. Химия нашего организма [Текст] / В. С. Асатиани. – М. : Наука, 1969. – 304с. : илл. – 0.98.
- Голикова, Н. В. Белки в пивоварении [Текст] / Н. В. Голикова. – М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. – 168с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.50.
- Грачева, И. М. Технология микробных белковых препаратов,аминокислот и жиров [Текст] / И. М. Грачева, Н. Н. Гаврилова, Л. А. Иванова. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 448с. – 1.20.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 341с. : іл. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 35.16.
- Казаков, Е. Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности 270100 "Технология хранения и переработки зерна" / Е. Д. Казаков, Г. П. Карпиленко. – 3-е изд.,перераб.и доп. – СПб. : Гиорд, 2005. – 510с. – ISBN 5-901065-82-4;9785901065822 : 138.60.
- Козьмина, Н. П. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1976. – 375с. : илл.,табл. – Библиогр.:С.354-371. – 1.92;4.20.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Куткина, М. Н. Переработка новых видов пищевых продуктов в общественном питании [Текст] : Лекции для студ.технол.факультетов / М. Н. Куткина, М. Н. Степнин. – Ленинград : ЛИСТ, 1982. – 50с. – 0.20.
- Біохімія [Текст] : Практикум:Навч.посiбник для вузiв / М. Є. Кучеренко, Ю. Д. Бабенюк, В. М. Войцицький, В. І. Гаврилей. – К. : Либiдь, 1995. – 152с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00502-2 : 254 000.00.
- Биохимический справочник [Текст] / Н. Е. Кучеренко, Р. П. Виноградов, А. Р. Литвиненко, Б. А. Цудзевич. – К. : Вища школа, 1979. – 304с. – 1.60.
- Мицык, В. Е. Мясные продукты с использованием белков растительного происхождения [Текст] : Учеб.пособие / В. Е. Мицык, Н. Р. Джурик. – К. : КТЭИ, 1980. – 107с. – 0.20.
- Мицык, В. Е. Рациональное питание и пищевые продукты [Текст] / В. Е. Мицык, А. Ф. Невольниченко. – К. : Урожай, 1994. – 334с. – ISBN 5-337-01081-6 : 120000.00;1.50;2.50;4,20.
- Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
- Пасальський, Б. К. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальностями 50301 "Товарознавство і комерційна діяльність",50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Б. К. Пасальський ; За ред.А.А.Мазаракі. – К. : КНТЕУ, 2005. – 236с. – ISBN 966-629-184-3 : 15.84.
- Пасальський, Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – ISBN 966-7376-47-8 : 9.00;3.70;12.91.
- Рогов, И. А. Химия пищи [Текст] [Текст] : учеб. для студ. высш. учеб. завед., обучающихся по направлению 260300 "Технология сырья и продуктов животного происхождения" / И. А. Рогов, Л. В. Антипова, Н. И. Дунченко. – Москва : КолосС, 2007. – 853с. – (Учебники и учебные пособия для студ. высших учеб. завед.). – Библиогр.: с.839-840. – ISBN 9785953204088 : 336.00.
- Смирнова, Г. А. Основы биохимии [Текст] / Г. А. Смирнова. – М. : Высшая школа, 1970. – 320с. – 0.68.
- Соколов, А. А. Физико-химические и биохимические основы технологии мясопродуктов [Текст] / А. А. Соколов. – М : Пищевая промышленность, 1965. – 490с. – 2.40.
- Соркина, Д. А. Структурно-функциональные свойства белков [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Д. А. Соркина, И. Н. Залевская. – К. : Вища школа, 1989. – 216с. : илл. – ISBN 5-11-002079-5 : 0.40.
- Филиппович, Ю. Б. Основы биохимии [Текст] : Учебник для студентов педагогических университетов и институтов / Ю. Б. Филиппович. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1993. – 496с. : илл. – Библиогр.:С.475-482. – ISBN 5-06-002205-6 : 1.46;10.00.
- Филиппович, Ю. Б. Основы биохимии [Текст] : Учебник для педагогических институтов / Ю. Б. Филиппович. – М. : Высшая школа, 1969. – 574с. – 1.46.
- Черников, М. П. Протеолиз и биологическая ценность белков [Текст] = Казеины как собственно пищевые белки / М. П. Черников. – М. : Медицина, 1975. – 232с. – 1,43.
|