Електронний каталог
рибні консерви
Документи:
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] / Авт.-сост.М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : ПрофиКС, 2002. – 206с. – ISBN 5-901943-02-3 : 48.60;53.50.
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
- Товарознавство продовольчих товарів.Риба і рибні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. О.В.Сидоренко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 65с. : табл. – Бібліогр.:с.64-65. – 6.93.
- Андрусенко, П. И. Технология рыбных продуктов [Текст] / П. И. Андрусенко, А. С. Лысова, Н. И. Попов. – М. : Агропромиздат, 1989. – 135с. – (Учебники и учеб.пособия для повышения квалификации специалистов). – ISBN 5-10-000996-9 : 0.35.
- Горшунов, М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Горшунов М. С. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Кушніренко, Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушніренко Н. М. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Сахневич, В. С. Товарознавча характеристика комбінованих консервів зі ставкової риби [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Сахневич В. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 18с.
- Торопова, І. С. Облік витрат виробництва і контроль формування собівартості рибопродукції [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Торопова І. С. ; 08.06.04-бухгалтерський облік,аналіз та аудит.Наук.кер.Білуха М.Т. – К., 1999. – 196с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Торопова, І. С. Облік витрат виробництва і контроль формування собівартості рибопродукції [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Торопова І. С. ; 08.06.04-Бухгалтерський облік,аналіз та аудит.Наук.кер.Білуха М.Т. – К. : КДТЕУ, 1999. – 19с.
- Технологія консервування плодів,овочів,м"яса і риби [Текст] : Пiдручник / Б. Л. Флауменбаум, Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов, А. А. Титова ; За ред.Б.Л.Флауменбаума. – К. : Вища школа, 1995. – 301с. : iл. – ISBN 5-11-004549-6 : 649000.00.
|