Електронний каталог
топінамбур
Документи:
- Новая жизнь топинамбура: Он снижает энергическую ценность сладких блюд, что очень ценно в лечебном питании [Текст] // Питание и общество. – М., 2003. – №3. – С.21.
- Азарова, Н. Г. Топинамбур в колбасном производстве [Текст] / Н. Г. Азарова, А. В. Азаров, Л. В. Агунова // Мясное дело. – К., 2005. – № 11. – С. 18-20.
- Біленька, І. Р. Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура [Текст] / І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 14-16.
- Волощук, Г. І. Дослідження впливу порошку топінамбура на вміст цукрів у хлібі житньому заварному [Текст] / Г. І. Волощук, А. О. Ярковий, Б. М. Полуцька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 253-263.
- Гулий, I. и др. Топiнамбур у технологiях харчових виробництв [Текст] / I. и др. Гулий // Харчова i переробна промисловiсть. – 1996, 1996. – №5. – С.22-23.
- Дейниченко, Г. и др. Новая жизнь топинамбура: Он снижает энергетическую ценность сладких блюд, что очень ценно в лечебном питании [Текст] / Г. и др. Дейниченко // Питание и общество. – М., 2003. – №3. – С.21.
- Калакура, М. М. Нові продукти функціонального призначення з використанням лікувальних рослин [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.8-9.
- Калакура, М. М. Дослідження молекулярно-масової неоднорідності полімерів бісквітного тіста з використанням топінамбура та ксампану [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна, С.К. та ин. Воцелко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2008. – № 1(37). – С. 32-41. – (Технічні науки).
- Кравченко, М. Ф. Якість борошняних булочних виробів на основі композиції з екстрактом стевії, топінамбуром та пшеничними висівками [Текст] / М. Ф. Кравченко, А. Б. Собко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.10-13.
- Красина, И. Филопова Е. Порошок топинамбура в кондитерских изделиях - это повышение содержание минеральных веществ [Текст] / И. Филопова Е. Красина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 53.
- Магомедов, Г. О. Полуфабрикаты из топинамбура в производстве фруктово-желейного мармелада [Текст] / Г. О. Магомедов, Л. П. Пащенко, М.Г. и др. Магомедов // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 4. – С. 38-39.
- Мельник, О. П. Йогурт з топінамбуром [Текст] / О. П. Мельник, І. Г. Радзієвська, Н. Б. Морозова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 6 (114). – С. 24-25.
- Пересічна, С. М. Технологія борошняних виробів функціонального призначення з харчовою добавкою з топінамбура інуліну [Текст] / С. М. Пересічна, О. В. Кандалей // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 261-266. – (Технічні науки).
- Полянский, К. К. Фруктоза - глюкозные сиропы из топинамбура в молочных продуктах [Текст] / К. К. Полянский, В.В.. Гасанова Е.С. и др. Котов // Молочная промышленность. – М., 2008. – № 3. – С. 74.
- Решетник, Л.А. и др. Топинамбур-возможности его использования в лечебном питании детей [Текст] / Л.А. и др. Решетник // Вопросы питания. – 1998, 1998. – №1. – С.18-20.
- Рибацька, Г. Технологічні аспекти використання топінамбура в м'ясних системах [Текст] / Г. Рибацька, Н. Будник // Мясной бизнес. – Київ, 2010. – № 3 (87). – С. 84-86.
- Родионова, Н. С. Исследование возможности использования топинамбура в производстве молочных диетических продуктов [Текст] / Н. С. Родионова // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998. – С.48-49.
- Романовська, Т. та iнш. Визначення вуглеводiв у топiнамбурi [Текст] / Т. та iнш. Романовська // Харчова i переробна промисловість. – 1997. – №7. – С.23-24.
- Салавеліс, А. Д. Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 2. – С. 43-45.
- Синявская, Н.Д. и др. Новые сорта хлеба и печенья с топинамбуром [Текст] / Н.Д. и др. Синявская // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 12. – С.52-53.
- Улицкий, З. З. Топинамбур - ингредиент функциональных мясных продуктов [Текст] / З. З. Улицкий // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 1. – С. 36,38.
- Филатов, В. В. Влияние режимов термообработки на биохимический состав топинамбура [Текст] / В. В. Филатов, Г. П. Карпиленко, Л. Н. Крикунова // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 2. – С. 77-81.
|