Електронний каталог
м'ясні консерви
Документи:
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Консервы мясные [Текст] : Госты. – М. : Издательство стандартов, 1970. – 423с. – 1.34.
- Мясные блюда [Текст] : Тонкости приготовления / Пер.с англ. – М. : Ниола 21 век, 2000. – 111с. – ISBN 5-322-00015-1;0-86411-307-2 : 50.50.
- Провести исследования по отработке и внедрению технологии производства пастеризованных ветченных консервов на импортном оборудовании фирмы "Ивка" и "Крупп" на примере Черкасского мясокомбината [Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – К., 1979. – 46с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Технология мясных и технических продуктов [Текст] / Гл.ред. В.М.Горбатов. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 539с. – (Техника и технология в мясной промышленности). – 2.04.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 7,71.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад. Н.В.Притульська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 63с. – Бібліогр.: с.63. – 9.08.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Оборудование и материалы для мясо-консервного и вспомогательных производств [Текст] : Справочник / С. М. Бобылев, Е. В. Гаевой, А. В. Горбатов, Г. Д. Кончаков. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 440с. : ил. – (Техника и технология в мясной промышленности). – 1,75.
- Большаков, А. С. Технология мяса и мясопродуктов [Текст] / А. С. Большаков, Л. М. Рейн, Н. П. Янушкин. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 399с. – 0.92.
- Венгелюк, Ю. П. Товароведная оценка лечебно-профилактических мясных консервов,снижающих накопление радионуклидов в организме человека [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Венгелюк Ю. П. ; товароведение пищевых продуктов. – К., 1993. – 128с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Венглюк, Ю. П. Товарознавча оцінка лікувально-профілактичних м'ясних консервів,знижуючих накопичення радіонуклідів в організмі людини [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Венглюк Ю. П. ; товарознавство харчових продуктів. – К. : КТЕІ, 1993. – 26с.
- Власенко, В. И. Исследование потребительских достоинств консервов из говяжьих субпродуктов с добавлением растительных масел [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Власенко В. И. – К., 1977. – 145с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Гусаковский, З. П. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / З. П. Гусаковский, В. А. Очкин. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 400с. : илл.;табл. – (Учебное пособие для подготовки кадров массовых профессий). – 0.56.
- Казаченко, С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м"ясних консервів,призначених для раціонального харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Казаченко С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 1999. – 140с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Казаченко, С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м"ясних консервів,призначених для раціонального харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Казаченко С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с.
- Котляр, Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Котляр Є. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів та продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Лобзов, К. И. Переработка мяса птицы и яиц [Текст] / К. И. Лобзов, Н. С. Митрофанов, В. И. Хлебников. – М. : Агропромиздат, 1987. – 240с. : ил. – 0.90.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Дис...докт.тех.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 2001. – 603с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Притульська, Н. В. М'ясні товари [Текст] : Конспект лекції / Н. В. Притульська, В. Ю. Міцик. – К. : КТЕІ, 1994. – 34с. – 500.00.
- Рогов, И. А. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / И. А. Рогов, А. И. Жаринов. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 263с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.60.
- Рогов, И. А. Технология и оборудование мясоконсервного производства [Текст] / И. А. Рогов, А. И. Жаринов. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 263с. : ил. – (Для кадров массовых профессий). – 0.60.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
- Технологія консервування плодів,овочів,м"яса і риби [Текст] : Пiдручник / Б. Л. Флауменбаум, Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов, А. А. Титова ; За ред.Б.Л.Флауменбаума. – К. : Вища школа, 1995. – 301с. : iл. – ISBN 5-11-004549-6 : 649000.00.
|