Електронний каталог
пшениця
Документи:
- Абсолютно сопоставить показатели стандартов качества пшеницы разных стран - не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – C. 3-8.
- Абсолютно сопоставитель показатели стандартов качества пшеницы разных стран не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 43-48.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №6(18). – С.38-40.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.31-37.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.38-42.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №12(24). – С.24-28.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – К., 2002. – №2(26). – С.37-40.
- Новый стандарт на пшеницу [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2009. – № 7. – С. 23-25.
- Обзор внебиржевого рынка зерновых Украины [Текст] // Хранение и переработка зерна. – К., 2009. – № 1. – С. 5-7.
- Сільськогосподарські культури [Текст] // Краєзнавство. Географія. Туризм. – К., 2008. – № 42-43. – С. 3-23.
- Korzeniowska-Ginter, R. Commodity appraisal of wheat - rye bread baked in the tri - city [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / R. Korzeniowska-Ginter // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 701-704.
- Selvatico, A. State of preservation of durum wheat and its consequences on the hygienic quality of pasta [Текст] / A. Selvatico, M. L. Mecucci, G. Bosi // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 96-101.
- Авраменко, С. Пшениця, ячмень та овес зберігають схожість до 15 років [Текст] / С. Авраменко, В. Тимчук, М. та ін. Цехмейструк // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 4 (76). – С. 34-35.
- Андрійченко, Л. В. Удосконалення технології вирощування ярої пшениці в умовах південного степу [Текст] / Л. В. Андрійченко // Вісник аграрної науки. – К., 2007. – № 9. – С. 73-75.
- Вербій, В. П. Технологічні та хлібопекарські властивості нових сортів пшениці [Текст] / В. П. Вербій, О. О. Шовгун. – С.56-59. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Верещинский, А. Подготовка зерна шелушением на мельницах сортовых помолов пшеницы [Текст] / А. Верещинский. – С. 34-35.
- Винтоняк, В. Зернорынок вчера и сегодня [Текст] / В. Винтоняк // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.22-27.
- Экономическая оценка выращивания семян пшеницы озимой при разных агротехнических приемах в условиях Западной Лесостепи Украины [Текст] / А. П. Волощук, И. С. Волощук, В. В. Глыва, Г. С. Герешко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 8 (185). – С. 22-24.
- Гагаріна, С. Присутність свинцю і кадмію в пшениці вкрай необхідно гармонізувати з міжнародними нормами [Текст] / С. Гагаріна, Р. Тарасенко, С. Новожилова // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 96-97.
- Ган, Е. А. Зерновой рынок Казахстана [Текст] / Е. А. Ган // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №10. – С.12-16.
- Глухова, Н. Повертаємося знову до шляхів підвищення зимостійкості озимої пшениці [Текст] / Н. Глухова, М. Єльников, Н. Рябчук // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 4. – С. 42-44.
- Грицай, А. Д. Урожайность и качество зерна твердой озимой пшеницы в зависимости от нормы и режима внесения азотных удобрений [Текст] / А. Д. Грицай // Вiсник аграрної науки. – 1998. – С.68-70.
- Деренжи, П. Свойства зерна, используемого в питании человека [Текст] / П. Деренжи // Хлебопродукты. – 2001. – №3. – С.13-15.
- Деренжи, П. С. С новыми идеями - в новое время [Текст] / П. С. Деренжи // Хлебопродукты. – 2001. – №4. – С.12-15.
- Довгань, С. Захворювання зерна озимої пшениці на фузаріоз спричиняє не тільки зависока кислотність грунтів [Текст] / С. Довгань, О. Сядриста // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 4. – С. 3-7.
- Дробот, В. І. Хімічний склад і хлібопекарськи властивості обойного борошна із зерна тритікале [Текст] / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №10. – С.42-43.
- Дубовик, Д. Ю. Ефективність застосування біодобрив за протруювання насіння пшениці м'якої озимої [Текст] / Д. Ю. Дубовик // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 5. – С. 60-62.
- Дубцова, Г. и др. Белковые продукты из пшеницы [Текст] / Г. и др. Дубцова // Хлебопродукты. – 1995, 1995. – N5. – С. 25-27.
- Зверев, С. В. Стекловидность как показатель качества зерна пшеницы [Текст] / С. В. Зверев, И. А. Панкратьева, О.В. и др. Политуха // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 11. – С. 33-34.
- Зобкова, З.С. и др. Экстракция пищевых компонентов из амаранта [Текст] / З.С. и др. Зобкова // Пищевая промышленность. – 2001. – № 8. – С.36-37.
- Іващенко, О. О. Напрями збільшення виробництва продовольства в Україні [Текст] / О. О. Іващенко, О. І. Рудник-Іващенко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2012. – № 9. – С. 6-8.
- Казаков, Е. Техологические свойства зерна пшеницы [Текст] / Е. Казаков // Хлебопродукты. – 2001. – №11. – С.27-28.
- Казеннова, Н. Изучение белкового комплекса муки из зерна твердой пшеницы и его влияние на качество макаронных изделий [Текст] / Н. Казеннова, Д. Шнейдер, М. и др. Розова // Хранение и переработка сельхозсырья. – Москва, 2009. – № 7. – С. 30-34.
- Кальна-Дубінюк, Т. П. Оцінка ефективності інформаційно-консультаційного забезпечення поширення інноваційних біотехнологій в умовах ризику та невизначеності [Текст] / Т. П. Кальна-Дубінюк, А. М. Литовченко // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 2 (232). – С. 70-75.
- Ковальчук, Т. Урожай можна уберегти від втрат [Текст] / Т. Ковальчук // Зерно і хліб. – К., 2002. – №2(26). – С. 16-17.
- Колпакова, В.В. и др. Белок из пшеничных отрубей. Химический состав сырья и выход белка [Текст] / В.В. и др. Колпакова // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1995, 1995. – N4. – С. 26-32.
- Купчепко, А. В. Пшеница урожая - 2014: возвращение к вопросам качества [Текст] / А. В. Купчепко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 9 (186). – С. 12-14.
- Меледина, Т.В. и др. Пшеница - сырье пивоваренной промышленности [Текст] / Т.В. и др. Меледина // Пиво и напитки. – 1998. – С.30-31.
- Меледина, Т.В.и др. Пшеница- сырье пивоваренной промышленности. [Текст] / Т.В.и др. Меледина // Пиво и напитки. – 1998. – с30-31.
- Овдиенко, А. Рынок зкспорта российской пшеницы: работа в условиях введения пошлины [Текст] / А. Овдиенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – №2. – С. 16-18.
- Онгарбаева, Н. Мукомольные свойства пшеницы различной твердозерности [Текст] / Н. Онгарбаева, М. Сабирова // Хранение и переработка зерна. – К., 2008. – № 10. – С. 66-68.
- Пабат, І. А. Гербіциди - додатковий ресурс зерна озимої пшениці в Степу [Текст] / І. А. Пабат // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №9. – С.22-23.
- Подвижная, Л. Н. Обзор внебиржевого рынка - август [Текст] / Л. Н. Подвижная, М. Н. Рыбкина // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №9(27). – С.11-15.
- Попереля, Ф. та ін. Стратегія вирощування і визначення якості зерна пшениці в умовах України [Текст] / Ф. та ін. Попереля // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №5(47). – С.8-11.
- Радченко, Л. По-різному впливає посуха на ріст, розвиток і продуктивність нових сортів озимої пшениці [Текст] / Л. Радченко, А. Радченко // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 60-62.
- Рибалка, О. І. Створення сортів пшениці спеціального використання [Текст] / О. І. Рибалка, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки. – Київ, 2009. – № 6. – С. 36-42.
- Рибалка, О. І. Оцінка якості зерна пшениці на ранніх етапах селекції [Текст] / О. І. Рибалка, М. В. Червоніс, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки. – К., 2009. – № 1. – С. 44-49.
- Сало, О. Заради якості [Текст] / О. Сало // Агроперспектива. – Київ, 2009. – № 2. – С. 34-38.
- Салькова, І. Ю. Україна в міжнародній торгівлі пшеницею [Текст] / І. Ю. Салькова // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 1 (231). – С. 75-78.
- Сарычова, И. Причерноморское зерно -2017: качественные характеристики и тенденции [Текст] / И. Сарычова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 1. – С. 26-29.
1
2
|