Електронний каталог
потребительские свойства. споживчі властивості
Документи:
- Ананьева, В. В. Оценка потребительских свойств эмульсионной продукции с содержанием биологически ценных нутриентов [Текст] / В. В. Ананьева, Т. В. Матвеева, В. Ю. Папченко // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 4. – С. 51-53.
- Бочарова, О. В. Купажування як спосіб природного регулювання якості соків та пюре [Текст] / О. В. Бочарова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 1 (87). – C. 66-67.
- Горячова, О. Яблучні соки. Досліджено можливості подовження їх споживних властивостей у процесі збірігання [Текст] / О. Горячова // Харчова і переробна промисловість. – К., 2007. – № 11. – С. 24-25.
- Григорян, Ж. С. Споживчі властивості та класифікація високооб'ємних ниток [Текст] / Ж. С. Григорян, Г. Ф. Пугачевський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – C.115-117.
- Ковальчук, Д. Дослід споживчих властивостей матеріалів покриття підлоги [Текст] / Д. Ковальчук // Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6 (спецвипуск). – С.126-129.
- Красовський, С. В. Модифікуючі домішки - головний фактор формування споживчих властивостей сухих будівельних сумішей [Текст] / С. В. Красовський // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2008. – № 1(37). – C. 146-152. – (Технічні науки).
- Криштафович, В.И. и др. Потребительские свойства мясных рубленых полуфабрикатов [Текст] / В.И. и др. Криштафович // Мясная индустрия. – М., 2002. – №3. – С.18-21.
- Кутліна, І. Ю. Споживчі властивості нових видів купажованих соків для дієтичного і раціонального харчування [Текст] / І. Ю. Кутліна. – С.45-50. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Кутліна, І. Ю. Оцінка споживчих властивостей консервів "Томати мариновані "Стевія" [Текст] / І. Ю. Кутліна, В. А. Кравченко, В. А. Драмарецька // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.184-187.
- Мережко, Н. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів [Текст] / Н. Мережко, О. Золотарьова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 73-82.
- Молоканова, Л. В. Нові підходи до формування споживних властивостей кисломолочних напоів [Текст] / Л. В. Молоканова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 10 (96). – С. 36-38.
- Мотузка, Ю. М. Порівняльна характеристика споживних властивостей спіруліни різних виробників [Текст] / Ю. М. Мотузка // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.226-231.
- Мраморнов, Б. С. Фізико-фімічні дослідження споживчих властивостей клею на основі поліефірмалеїнатних смол [Текст] / Б. С. Мраморнов, А. Г. Старенький, Н. І. Ісаєнко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.107-112.
- Наконечна, А. В. Споживчі властивості нових деревно-полімерних матеріалів [Текст] / А. В. Наконечна // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.94-97.
- Осауленко, К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу [Текст] / К. Осауленко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 66-72.
- Осика, В. А. Зміни споживчих властивостей яблучного соку під час тривалого зберігання [Текст] / В. А. Осика, Н. С. Ясинська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.41-45.
- Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Текст] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 149-158.
- Победаш, М. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб [Текст] / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 112-120.
- Погребняк, В. Г. Потребительские свойства яблочного сока, осветленного активированными флокулянтами [Текст] / В. Г. Погребняк, И. В. Перкун // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – №11 (97). – С. 50-52.
- Положенникова, МА О потребительских свойствах чая [Текст] / МА Положенникова // Пища, вкус и аромат. – 1998. – №6. – С.2-3.
- Положенникова, МА О потребительских свойствах чая [Текст] / МА Положенникова // Пища,вкус и аромат. – 1998. – С.2-3.
- Радзієвська, І. Г. Комбіновані жирові продукти: дослідження споживчих властивостей при використанні для виготовлення кондитерських виробів [Текст] / І. Г. Радзієвська // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 30-31.
- Радзієвська, І. Г. Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів [Текст] / І. Г. Радзієвська, Л. А. Федоренко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 4 (101). – С. 36-39.
- Рудавська, Г. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів [Текст] / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 126-134.
- Рыжакова, А. В. Влияние орехов на формирование потребительских свойств и сроки хранения пралиновых конфет [Текст] / А. В. Рыжакова // Кондитерское производство. – Москва, 2009. – № 4. – С. 9--11.
- Сидоренко, О. Споживні властивості акули катран [Текст] / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 57-65.
- Сидоренко, О. Споживні властивості жиру акули катран [Текст] / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 50-58.
- Сирохман, І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей борошняних кондитерсських виробів: кекси [Текст] / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова, О. Я. Давидович // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 24-26.
- Сирохман, Т. М. Поліпшення споживних властивостей кексів із використання природної нетрадиційної сировини [Текст] / Т. М. Сирохман // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 10. – С. 51-54.
- Сукманов, В. А. Высокое давление как метод увеличения сроков хранения свежих мягких сыров и повышения их потребительских свойств [Текст] / В. А. Сукманов, Е. В. Скляренко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 1 (87). – С. 28-31.
- Сырохман, Ы. Наукові аспекти поліпшення споживчих властивостей і безпечності нових борошняних кондитерських виробів [Текст] / Ы. Сырохман, Т. Лозова, Б. Кузьмычов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 2 (87). – С. 3-7.
- Ткаченко, А. С. Поліпшення споживних властивостей цукрового печива [Текст] / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2015. – № 3. – С. 82-87.
- Тыщенко, Е. А. Разработка номенклатуры потребительских свойств косметических кремов для поэтапного ухода [Текст] / Е. А. Тыщенко // Масложировая промышленность. – Москва, 2010. – № 4. – С. 37-39.
- Фасхиев, Х. А. Оценка соответствия цены товара уровню его потребительских свойств [Текст] / Х. А. Фасхиев, А. В. Крахмалева // Маркетинг в России и за рубежом. – Москва, 2012. – № 2 (88). – С. 25-32.
- Фролова, Л. В. Ідентифікація виду маркетингової товарної стратегії [Текст] / Л. В. Фролова, А. О. Наторіна // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 2. – С. 469-474.
- Хлопко, Т. В. Поліпшення споживних властивостей кондитерських виробів [Текст] / Т. В. Хлопко // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 2 (110). – С. 12-15.
- Шанюк, В. С. Маркетингові дослідження споживчих властивостей ювелірних виробів з використанням персональних комп"ютерів [Текст] / В. С. Шанюк, О. А. Савчук // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.118-125.
- Шелепина, Н. В. Применение горохового крахмала в производстве концентратов [Текст] / Н. В. Шелепина // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 8. – С. 18-19.
- Ясинська, Н. С. Формування споживчих властивостей капусти квашеної "Клімпуш" [Текст] / Н. С. Ясинська, А. А. Осика // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 165-167.
|