Електронний каталог
лекарственные растения. лікарські рослини
Документи:
- "Экопродукт": Бильше ніж чай: чай-витоки, чай-здоров`я [Текст] // Продукты питания. – К., 2002. – №23-24. – С.50.
- Nuzhnaia, T. The studding of vitamins composition and antioxidants action of leaveis of some black-fruit plants [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Nuzhnaia, A. Ishenko, A. Nafanets // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 884-887.
- Біленко, В. Лікарське рослинництво як напрям діяльності фермерських господарств [Текст] / В. Біленко // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2014. – № 10-12. – С. 46.
- Богданова, С. Цветок моего серца - розолис [Текст] / С. Богданова // Напитки+. – Київ, 2012. – № 6 (125). – С. 26-28.
- Голосенина, Д. Горная лаванда. Бизнес-план предприятия по выращиванию лаванды [Текст] / Д. Голосенина // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 3. – С. 28-31.
- Григорів, Я. "Аптечний кріп". Особливості вирощування фенхеля [Текст] / Я. Григорів // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 2. – С. 74-78.
- Данилова, Л. та ін. Рослинні консерванти для стабілізації маргарину [Текст] / Л. та ін. Данилова // Харчова і переробна промисловість. – К., 2003. – №3. – С.16-17.
- Загородна, Т. Обіг лікарських засобів. Сім змін в обігу підконтрольних речовин: що КМУ додав у Ліцензійні умови [Текст] / Т. Загородна // Управління закладом охорони здоров,я. – Київ : "МЦФЕР- Україна ", 2021. – № 11. – С. 39-47.
- Калакура, М. М. Нові продукти функціонального призначення з використанням лікувальних рослин [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.8-9.
- Карпунина, Л. Можжевельник - гастрономический ароматизатор [Текст] / Л. Карпунина, Т. Кириева // Питание и общество. – М., 2004. – №8. – С.26.
- Корячкина, С. Сборы лекарственных растений для диетических макаронных изделий [Текст] / С. Корячкина // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 7-8 (92-93). – С. 18-22.
- Корячкина, С. Я. Совершенствование технологии и повышение пищевой ценности хлеба из целого зерна [Текст] / С. Я. Корячкина, Е. А. Кузнецова, Е. В. Гуляева // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2003. – №1. – С.42-45.
- Кравченко, С. Н. Применение в производстве пищевых продуктов антиоксидантов, полученных из растительного сырья [Текст] / С. Н. Кравченко, С. С. Павлов, А. М. Попов // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2005. – №2. – С.37-38.
- Кудряшов, Н. А. Пряноароматическое и лекарственное сырье в кофейных напитках [Текст] / Н. А. Кудряшов, Р. Г. Гаргиянц, А. Г. Гаргиянц // Пиво и напитки. – М., 2002. – №6. – С.40.
- Куцик, Т. П. Використання алтеї лікарської, оману високого та м'яти перцевої для виробництва молочних продуктів [Текст] / Т. П. Куцик // Вісник аграрної науки. – Київ, 2009. – № 8. – С. 82-84.
- Лікувальні властивості хмелю [Текст] / М. Ляшенко, М. Михайлов, Г. Галак, Т. Хоменко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №12. – С.19-20.
- Мелешко, К. Такі трави. Секрети вирощування лікарських рослин [Текст] / К. Мелешко // Зерно. – Київ : Новий друк, 2020. – № 3. – С. 102-106.
- Мінарченко, В. М. Поширення та диференціація ресурсів лікарських рослин України [Текст] / В. М. Мінарченко // Екологічний вісник. – К., 2008. – № 5. – С. 15-17.
- Надточій, І. Чудотворний женьшень, корінь якого живе до 300 років, успішно проізростає і в зонах Полісся та Лісостепу України [Текст] / І. Надточій, С. Надточій // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 68-70.
- Новоселов, С. Н. Использование кукурузы в пищевой промышленности [Текст] / С. Н. Новоселов // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 1. – С.54-55. – Продолжение. Начало см. №12, 2002.
- Новохацька, Т. В. Новітні підходи до фармакртерапії судинної дисфункції при артероіальній гіпертонії [Текст] / Т. В. Новохацька // Фармакологія та лікарська токсикологія. – Київ, 2021. – № 3. – С. 158-168.
- Пехтерева, Н.Т. и др. Функциональные напитки на основе растительного сырья [Текст] / Н.Т. и др. Пехтерева // Пиво и напитки. – М., 2003. – №2. – С.66-67.
- Поверин, А. Д. Получение натурального поликомпонентного концентрата на основе экстрата зеленого чая [Текст] / А. Д. Поверин // Пиво и напитки. – М., 2006. – № 6. – С. 30-32.
- Поверин, А.Д. и др. Лекарственные растения в производстве чайных напитков [Текст] / А.Д. и др. Поверин // Пиво и напитки. – 2001. – №5. – С.54-56.
- Позняк, О. Г. Фенхель звичайний [Текст] / О. Г. Позняк // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 7 + спецвип. ''Ріпак''. – С. 135-137.
- Поляков, А.В. и др. Прекрасный цветок дарит иммунитет [Эхинацея пурпурная] [Текст] / А.В. и др. Поляков // Картофель и овощи. – М., 2002. – №5. – С.19-20.
- Рабинович, А. М. Фитотерапия против рака [Текст] / А. М. Рабинович // Экология и жизнь. – 2001. – №5. – С.78-80.
- Синяков, А. Ф. Диабет: Лечимся без лекарств [Текст] / А. Ф. Синяков // Картофель и овощи. – М., 2002. – №2. – С.17-20.
- Синяков, А. Ф. Защитим себя от радиации [Текст] / А. Ф. Синяков // Картофель и овощи. – М., 2003. – №1. – С.17-20.
- Толкунова, Н. Н. Влияние растительных экстрактов на развитие микроорганизмов [Текст] / Н. Н. Толкунова, Ю. А. Седов, А. Я. Бидюк // Мясная индустрия. – М., 2002. – №10. – С.31-32.
- Усик, С. Таємниці красуні горобини [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 11. – С. 4-5.
- Фалькович, Б.А. и др. Полуфабрикаты лекарственных трав для кондитерской промышленности [Текст] / Б.А. и др. Фалькович // Хранение и переработка сельхозсырья. – 2001. – №3. – С.56-58.
|