Електронний каталог
обладнання механічне
Документи:
- Единый тарифно-квалификационный справочник работ и профессий рабочих [Текст]. Вып. 2. Ч.2 : Механическая обробка металла и других материаллов;металлопокрытия и окраска;эмалирование;слесарные работы. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1990. – 295с. – ISBN 5-282-00943-9 : 5.90.
- Каталог механічного устаткування [Текст] : Навч.-методичне видання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2006. – 26с. – Бібліогр.:26с. – 3.97.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Торговельне обладнання [Текст] [Текст] : лабораторний зошит - практикум / авт. І.І. Тарасенко, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 82/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 66 с. – 37,00.
- Торговельне обладнання [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1750/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 40 с. – 65,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.І. Тарасенко. – 735/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 42 c. – 6,77.
- Heng, J. Pratique de la maintenance preventive [Текст] : Mecanique. Pneumatique hydraulique. Electricite. Froid / J. Heng. – 2e edition. – Paris : Dunod, 2005. – 388 p. : ill. – (Technique et ingenierie; Serie Gestion industrielle). – (Дар Посольства Франції в Україні). – ISBN 2-10-049247-0 : 250,00.
- Билинская, Н. А. Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учеб.пособие / Н. А. Билинская, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1980. – 272с. – 0.75.
- Главацкая, В. И. Механическое и холодильное оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / В. И. Главацкая, И. Киселева, Т. Родникова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1977. – 404с. – 1.10.
- Главацкая, В. И. Механическое и холодильное оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / В. И. Главацкая, И. Киселева, Т. Родникова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1982. – 408с. – 1.10.
- Гонтаренко, А. Н. Котонные ластичные машины для верхнего трикотажа [Текст] / А. Н. Гонтаренко, В. Д. Худин. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1981. – 240с. : илл. – 1.10.
- Гончаренко, Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : Довідник:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 303с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-464-6;9789663644646 : 28,00.
- Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учеб.пособие / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1981. – 320с. – 1.00.
- Механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. – М. : Экономика, 1981. – 320с. – 1.00.
- Золин, В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для профессионального образования;Учеб.пособие для среднего профессионального образования / В. П. Золин. – М. : ИРПО;Академия, 2000. – 250с. – ISBN 5-8222-0016-8(ИРПО);5-7695-0234-7(Академия) : 24.00.
- Золин, В. П. Технологическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для нач.проф.образования; Учеб.пособие для сред.проф.образования / В. П. Золин. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 250с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-94231-067-Х : 35.64.
- Кирпичников, В. П. Справочник механика [Текст] : Общественное питание / В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – М. : Экономика, 1990. – 382с. – ISBN 5-282-00041-5 : 2.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 565 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 51.80.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 566 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 59.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Ляндсман, Р. Д. Кассовые машины и торговое оборудование магазинов самообслуживания [Текст] : Учебник / Р. Д. Ляндсман, И. М. Гиль. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М : Высшая школа, 1991. – 208с. – ISBN 5-06-000953-Х : 0.30.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] : Справочник / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1978. – 223с. – 0.95.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 336с. – 1.50.
- Предтеченский, Н. А. Механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Н. А. Предтеченский ; Под ред.:Н.Шувалова,И.И.Лангенбаха,Б.Н.Левонтина. – М. : Экономика, 1975. – 224с. – 0.71.
- Рудольф, В. В. Технология и оборудование производства безалкогольных напитков [Текст] / В. В. Рудольф. – М. : Пищевая промышленность, 1969. – 206с. – 0,32.
- Самсонова, А. Н. Технология и оборудование сокового производства [Текст] / А. Н. Самсонова. – М. : Пищевая пром-ть, 1966. – 180с. – 0.40.
- Труевцев, Н. И. Технология и оборудование текстильного производства [Текст] : Механическая технология и оборудование текстильного производства / Н. И. Труевцев, Н. Н. Труевцев, М. С. Гензер ; Под ред. Труевцева Н.И. – М. : Легкая индустрия, 1975. – 640с. – 1.59.
- Курсове проектування устаткування прiдприємств харчування [Текст] : Навч.посiбник / О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, В. О. Єфімова ; За ред.:О.I.Черевка,Г.В.Дейниченка. – Х. : Харківська державна академiя технології та органiзацiї харчування, 1998. – 155с. : iл. – ISBN 5-7763-2136-0 : 4.00.
- Шаповал, С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; за заг.ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 240 с. – ISBN 966-629-168-1 : 50.00.
- Шаповал, С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; за заг.ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 240 с. – ISBN 966-629-462-6 : 50.00.
|