Електронний каталог
Класифікатори
Б
банкет
Документи:
Джоунз, Бр.
Приемы.Торжества и банкеты.Полное описание [Текст] : Практ.руководство.Содержит более 600 фотографий / Бр. Джоунз ; Пер.с англ. – Мн. : Белфакс, 1998. – 255с. – ISBN 985-407-044-1 : 51.00.
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
Стоян, Т. А.
Діловий етикет:моральні цінності і культура поведінки бізнесмена [Текст] : Навч.посібник / Т. А. Стоян. – К. : ЦУЛ, 2004. – 232с. – ISBN 966-8568-24-9 : 14.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'