Електронний каталог
Класифікатори
С
сусло
Документи:
Тринкаль, О. В.
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Тринкаль О. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
Харандюк, Т. В.
Інтесифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.техн. наук / Харандюк Т. В. ; 05.18.05.- технологія цекристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : Ін-т прод. ресурсів, 2018. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'