Електронний каталог
Класифікатори
Н
натуральні консерви
Документи:
Кузьменко, І. О.
Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
Кузьменко, І. О.
Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.Я. Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 281 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-178. - Дод.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'