Електронний каталог
технологія бісквітів
Документи:
- Абрамова, А. Г. Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цукрозамінників нового покоління[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Абрамова А. Г. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Кобець, О. С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кобець О. С. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2021. – 297 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 147-297.
- Стрілець, І. П. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Стрілець І. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
|