Електронний каталог
кукурудзяне борошно
Документи:
- Галясний, І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
- Писарець, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд. техн. наук / Писарець О. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Рибчинський, Р. С. Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Рибчинський Р. С. ; 05.18.02 - техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2021. – 22 с.
|