Електронний каталог
управління готельним підприємством
Документи:
- Менеджмент [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 1 / авт.: С.С. Кравцов; каф. туризму та рекреації. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 116 с. – Бібліогр.: с. 114-116. – 48.00.
- Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за ред. В.Я. Брича; кол.авт.: В.Я. Брич, І.О. Банєва, Т.І. Божук та ін. – Київ : Ліра-К, 2020. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-482. – ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00.
- Управління бізнес-процесами [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В. Мельниченко, К.А. Шеєнкова; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с. – Бібліогр.: с. 43-44. – 33.00.
- Управління корпораціями у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Н.І. Ведмідь, А.Г. Охріменко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-228. – 46.00.
- Бойко, М. Г. Ціннісно орієнтоване управління Електронний ресурс] [Текст] = Value-oriented management : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 06-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Домбик, О. М. Облік і внутрішній контроль у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Домбик О. М. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Львів : ЛТЕУ, 2016. – 20 с.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, М. П. Мальська, Х. Й. Роглєв. – Київ : Кондор, 2015. – 751 с. – Бібліогр.: с. 740-751. – ISBN 978-617-7278-00-8 : 360.00.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. – Київ : Ліра-К, 2019. – 563 с. – Бібліогр.: с. 463-466. – ISBN 978-617-7605-31-6 : 576.00.
- Мальська, М. П. Організація готельного обслуговування [Текст] [Текст] : підручник / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк, Ю. С. Занько. – Київ : Знання, 2011. – 366 с. – Бібліогр.: с. 294-299. – ISBN 978-966-346-810-5 : 90.00.
- Язіна, В. А. Управління готельно-ресторанним господарством України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук / Язіна В. А. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : Причорномор.нді економіки та інновац., 2018. – 20 с.
|