Електронний каталог
небезпечна продукція
Документи:
- Віткін, Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві [Текст] / Л. Віткін, С. Лопач, О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 57-60.
- Треніна, А. С. Чим небезпечні весняні вітаміни? [Текст] / А. С. Треніна // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2016. – № 3. – С. 7.
- Чугай, О. Поводження з небезпечною продукцією: покроковий алгоритм її виявлення, вилучення/відкликання [Текст] / О. Чугай // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 9. – С. 70-73.
|