Електронний каталог
Спеціальність "Технологіїї в ресторанному господарстві"
Документи:
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1002. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харч. технології та інженерія", проф. спрямування "Технології у ресторан. госп-ві", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1222. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 84 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 703. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 91 с. – 50.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", спец. "Технології у ресторан. госп-ві", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 704. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 55с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 715. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 56 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 716. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології"; спец. 181 "Харч. технології"; спеціалізація "Ресторан. технології"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 917. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 56 с. – 45.00.
|