Електронний каталог
Собко А.Б.
Документи:
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР), П. О. Карпенко, О. П. Вітряк [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, КНТЕУ, Каф. технології ресторанного господарства. – Київ, 2012. – 145 с. – Бібліогр.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.І. Пересічний, Т.О. Марцин, А.Б. Собко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1420/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 58 c. – 20,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи стут. / авт. А.Б.Собко, Т.О. Марцин, О.С. Ліфіренко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 70/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 58 c. – 20,00.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт. А.Б. Собко, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та орг-ї. рест. господарства, Каф. гот.-рест. та турист. бізнесу. – 656/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 26 с. – 34,00.
|