Електронний каталог
якість продукції громадського харчування
Документи:
- Опорний конспект лекцій з курсу "Організація та технологія інспектування" для студентів спеціалізації 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" [Текст] / Уклад.Н.Г.Салухіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 59с. – 9.37.
- Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] [Текст] : учеб. пособие для вузов / Е.В. Литвинова, А.И. Шилов, Л.С. Большакова, З.П. Подкопаева; под ред. Е.В. Литвиновой. – Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 32,00.
- Schlosser, E. Fast food nation [Text] [Текст] : the dark side of the all-american meal / E. Schlosser. – Boston; New York : Houghton Mifflin Company, 2001. – 356 p. – ISBN 0-395-97789-4 : 129,90.
|