Електронний каталог
Класифікатори
Н
наукові дослідження в харчовій галузі
Документи:
Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А.Гніцевич, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1798/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 20 с. – 39,00.
Свідло, К. В.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва. – Харків : Світ Книг, 2013. – 224 с. – Бібліогр.: с. 223-224. – ISBN 978-966-2678-09-3 : 70.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'