Електронний каталог
розвиток виробництва
Документи:
- Бутко, М. П. Підходи до визначення чинників формування ефективної виробничо-просторової організації підприємств харчової промисловості [Текст] / М. П. Бутко, М. М. Бердар // Економіка та держава. – Київ, 2018. – № 6. – С. 28-32.
- Денисенко, М. П. Організаційні структури для реалізації інновацій на підприємствах [Текст] / М. П. Денисенко, А. М. Геник // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 24. – С. 31-34.
- Забчук, Г. Кредитні важелі стимулювання виробництва: теоретичні аспекти та особливості практичного застосування [Текст] / Г. Забчук // Банківська справа. – Київ, 2012. – № 6 (108). – С. 59-68.
- Селіхов, С. В. Загальноосвітові тенденції розвитку ринку вина [Текст] / С. В. Селіхов // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2018. – № 4. – С. 10-15.
|