Електронний каталог
Лебська Т.К.
Документи:
- Інноваційні технології переробки риби [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.А. Мазаракі, Т.К. Лебська, О.В. Сидоренко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – Бібліогр.: с. 422-431. – ISBN 978-966-629-733-7 : 120.00.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : програма / авт. Т.К.Лебська, В.М. Торопков, Г.М. Михайлова, О.О.Кавун; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи, Каф.торговельного підприємництва та логістики. – 1763/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 15 с. – 29,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів напряму підготовки 09.17 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6-09101.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 833/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 6,57.
- Товарознавство квітів [Текст] : тестові завдання зі спецкурсу / уклад. Т.К.Лебська, В.І.Мандрика;Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 987/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 44c. – 4,44.
- Товарознавство квітів [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1064/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 31 с. – 5,21.
- Лебська, Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Текст] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 109-116.
- Лебська, Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Текст] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С. 109-116.
- Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Текст] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 149-158.
|