Електронний каталог
інтенсифікація виробництва
Документи:
- Баль-Прилипко, Л. В. Сучасні способи інтенсифікації посолу м`ясної сировини [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – С. 12-13.
- Буздалов, И. Интенсификация производства - необходимое условие преодоления системного аграрного кризиса в России [Текст] / И. Буздалов // Общество и экономика. – Москва, 2013. – № 3. – С. 105-121.
- Кондратенко, Р. Г. Интенсификация технологического процесса производства заварного ржано-пшеничного хлеба [Текст] / Р. Г. Кондратенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 5. – С. 49-51.
- Марченко, В. М. Системний підхід до оцінювання інтенсифікації машинобудівного виробництва [Текст] / В. М. Марченко, Н. М. Покровська // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 3. – С. 35-42.
- Мельник, В. Інноваційно-інтенсивний тип виробництва як пріоритетний у розвитку сільського господарства в Україні [Текст] / В. Мельник, О. Погріщук // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2016. – № 4. – С. 35-45.
- Михонік, Л. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння [Текст] / Л. Михонік, І. Гетьман // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – №1(29) : Технічні науки. – С. 95-103.
- Ткаченко, С. А. Інтенсифікація спрямованості системної діагностики на пропорції оцінки економічної ефективності (якості) [Текст] / С. А. Ткаченко // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2017. – № 5. – С. 4-5.
- Штангрет, А. М. Інтенсифікація управління економічною поведінкою підприємств: безпекові засади [Текст] / А. М. Штангрет, М. М. Караїм, І. А. Штангрет // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2020. – № 9-10. – С. 8-11.
|