Електронний каталог
медико-біологічні основи фізичного виховання
Документи:
- Фізичне виховання. Лікувальна фізкультура при сколіозі [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо самостійної роботи студентів усіх форм навчання / авт. О.Л. Мірошниченко, О.П. Костюкович; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 462/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Фізичне виховання. Лікувальна фізична культура при захворюваннях системи дихання [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для студентів усіх форм навчання / авт. Л.Б. Биковська; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 1215/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 14,00.
- Фізичне виховання. Лікувальна фізична культура при захворюваннях серцево-судинної системи [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для студентів усіх форм навчання / авт. Л.Б. Биковська, Я.І. Ціпоренко; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 954/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 7,89.
- Фізичне виховання. Фізична реабілітація при гіпертонічній хворобі [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять / авт. О.Л. Мірошниченко, О.П. Костюкович; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 182/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 19c. – 23,00.
- Фізичне виховання. Фізична реабілітація [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять / авт. О.П. Костюкович, О.Л. Мірошниченко; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 507/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 10 c. – 12,00.
- Фізичне виховання. Фізична реабілітація [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для студентів денної форми навчання І-ІІ курсів усіх спеціальностей / авт. О.П. Костюкович, О.Л. Мірошниченко; КНТЕУ, Каф. фізичної культури. – 169/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,70.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2014. – 160 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-160. - Дод.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21с.
- Міклашевська, Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Міклашевська Ю. Б. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
- Міклашевська, Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Міклашевська Ю. Б. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2016. – 177 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 147-177. - Дод.
- Нездолій, А. О. Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Нездолій А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 21 с.
- Нездолій, А. О. Споживні властивості цукерок для осіб з тривалим статичним фізичним навантаженням [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Нездолій А. О. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2016. – 186 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 146-167. - Дод.
- Савчук, Ю. Ю. Технологія напою з ядер волоського горіха та смузі на його основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Савчук Ю. Ю. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 177 с.
- Сєногонова, Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Сєногонова Л. І. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Н.В.Притульська. – Київ, 2010. – 201 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Сєногонова, Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Сєногонова Л. І. ; 05.18.15-товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Хробатенко, О. В. Споживні властивості вуглеводно-білкового продукту для спортсменів зі швидкісно-силовою спрямованістю підготовки [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хробатенко О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2014. – 170 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 146-170. - Дод.
|