Електронний каталог
технологічний процес
Документи:
- Застосування технологій заморожування у хлібопеченні [Текст] // Натали. – Київ, 2018. – № 5. – С. 26-28.
- Переробка яблук за допомогою ферментних препаратів Natuzym [Текст] // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 4. – С. 71-72.
- Технология производства яблочного сока прямого отжима [Текст] // Пиво и напитки. – Москва, 2012. – № 4. – С. 20-21.
- Аміачна вода та рідкий аміак. Магнітне очищення від залізовмісних домішок [Текст] / В. І. Гаращенко, О. Ю. Дейнека, О. В. Гаращенко, О. П. Лук'янчук // Хімічна промисловість України. – Київ, 2010. – № 5 (100). – С. 25-29.
- Загрішева, Н. Технологічний процес: правова охорона та бухгалтерський облік [Текст] / Н. Загрішева // Теорія і практика інтелектуальної власності. – Київ, 2010. – № 1 (51). – С. 99-109.
- Зозульов, О. В. Процесно-технологічний підхід до формування маркетингової моделі товару [Текст] / О. В. Зозульов, Т. О. Царьова // Маркетинг и реклама. – Київ, 2017. – № 1. – С. 58-65.
- Макатьора, Д. А. Методика діагностики технологічного рівня виробничих процесів на підприємстві [Текст] / Д. А. Макатьора // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 12. – С. 146-153.
- Мєдвєдєва, Н. А. Процесно-орієнтоване та функціональне моделювання технологічних процесів машинобудівного підприємства [Текст] / Н. А. Мєдвєдєва, О. В. Радько, Н. О. Науменко // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2016. – № 4. – С. 34-40.
- Михонік, Л. А. Використання шроту з насіння розторопші в технологіі хліба з пшеничного цільнозернового борошна [Текст] / Л. А. Михонік, А. М. Грищенко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 3. – С. 40-43.
- Окладников, В. М. Приборы для автоматизации технологических процессов в пищевой промышленности [Текст] / В. М. Окладников // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 9. – С. 16-17.
- Соколов, Н. Формирование стратегии развития промышленного предприятия через оптимизацию структуры технологических процессов [Текст] / Н. Соколов // РИСК: Ресурсы. Информация. Снабжение. Конкуренция. – Москва, 2011. – № 3. – С. 390-393.
- Стремядін, В. М. Технологізація процесу управління у проектах реструктуризації підприємств виноробної галузі [Текст] / В. М. Стремядін // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2016. – № 1. – С. 74-78.
- Стрикунов, Н. И. Повышение эффективности работы сортировального отделения семяочистительной линии с применением фотосепаратора [Текст] / Н. И. Стрикунов, С. В. Леканов, Д. С. Арапов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 1. – С. 46-49.
- Талейсник, М. Кондитерские изделия на пралиновой основе [Текст] / М. Талейсник, Л. Аксенова, т. и др. Быстрова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 27-32.
- Шерстобитов, В. В. Особенности аппаратурного оформления процесса шелушения чечевицы [Текст] / В. В. Шерстобитов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 3. – С. 34-40.
|