Електронний каталог
броколі
Документи:
- Белінська, С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі [Текст] / С. Белінська, Н. Камєнєва, С. Левицька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – №1(29) : Технічні науки. – С. 612-71.
- Белінська, С. Біологічна цінність білка купусти броколі [Текст] / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – C. 92-99.
- Белінська, С. Біологічна цінність білка капусти броколі [Текст] / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С. 92-98.
- Белінська, С. О. Особливості кристалоутворення під час заморожування капусти броколі [Текст] / С. О. Белінська, С. О. Левицька, н. В. Камєнєва // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 21-27.
- Бирзул, М. Дівчачі посиденьки [Текст] / М. Бирзул // Агро перспектива. – Київ, 2010. – № 3 (122). – С. 22-23.
- Дидів, О. Комерційна культура броколі [Текст] / О. Дидів, І. Дидів, А. Дидів // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 26-32Дидів О., С. 26-30.
- Левицька, С. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [Текст] / С. Левицька, С. Белінська, О. Мороз // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 25-33.
- Лівенцев, В. Ця дивовижна капуста броколі [Текст] / В. Лівенцев // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №3-4. – С.43.
- Пиковский, М. Болезни капусты цветной и брокколи [Текст] / М. Пиковский // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 50-55.
- Свидерський, В. Технологія вирощування броколі у розсадний спосіб [Текст] / В. Свидерський // Пропозиція / тваринництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2022. – № 12. – С. 54-56.
|