Електронний каталог
харчова продукція
Документи:
- Інноваційні технології та послуги для обробки харчової продукції [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 5. – С. 44-45.
- Маркетологи информируют... [Текст] // Упаковка. – Київ, 2018. – № 4. – С. 16-19.
- Будьонний, М. Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової проджукції [Текст] / М. Будьонний, О. Дуліна, Н. Моріна // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 6 (73). – С. 55-60.
- Вербицкий, С. Б. Екологічна упаковка для харчових продуктів [Текст] / С. Б. Вербицкий, К. В. Копилова, О.Б. та ін. Козаченко // Упаковка. – Київ, 2019. – № 4. – С. 30-34.
- Гуменюк, Г. Регулювання і забезпечення якості й безпечності сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2009. – № 6 (61). – С. 63-70.
- Гуменюк, Г. Сучасний стан стандартизації сільськогосподарської та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк, Ю. Слива // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 6 (73). – С. 19-23.
- Еделев, Д. А. Оценка рисков - важнейший элемент риск - менеджмента пищевой продукции [Текст] / Д. А. Еделев, Б. М. Кантера, В. А. Матисон // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 9. – С. 14-16.
- Кириленко, І. Г. Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні [Текст] / І. Г. Кириленко, В. Є. Івченко, В. В. Дем'янчук // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2018. – № 9. – С. 34-45.
- Краєвська, С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів [Текст] / С. Краєвська, Н. Стеценко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 36-46.
- Крисанов, Д. Пищевая продукция качественная, безопасная и инновационная: проблемы стандартизации, производства и реализации [Текст] / Д. Крисанов // Економіст. – Київ, 2012. – № 3 (305). – С. 42-49.
- Кузнецова, А. А. Использование биомодифицированной соевой окары в технологии пищевой продукции [Текст] / А. А. Кузнецова, Т. Н. Слуцкая, Л.В. и др. Левочкина // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 24-26.
|