Електронний каталог
ресторанний сервіс
Документи:
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.3 : Кейтеринг / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 448 с. – Бібліогр.: с. 444-447. – ISBN 978-966-629-842-6 : 270.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанний сервіс [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад Т.Є.Литвиненко. – 326/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 6,60.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Безродна, С. М. Маркетинг дослідницьких організацій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Безродна С. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Кравченко, О. М. Регуляторні механізми у забезпеченні ефективності ресторанного господарства України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Кравченко О. М. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Одеса : ОНПУ, 2016. – 24 с.
- Федцов, В. Г. Культура ресторанного сервиса [Текст] [Текст] : учеб. пособие / В. Г. Федцов. – 3-е изд. – Москва : Дашков и К, 2012. – 247 с. – ISBN 978-5-394-01726-1 : 62.00.
- Федцов, В. Г. Культура ресторанного сервиса [Текст] [Текст] : учеб. пособие для студентов экон. вузов / В. Г. Федцов. – Москва : Дашков и К, 2009. – 248с. – Библиогр.: с. 214-215. – ISBN 978-5-91131-634-1 : 69.18.
- Чатченко, О. Є. Оцінка попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Чатченко О. Є. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
|