Електронний каталог
переробка молока
Документи:
- Технологія молочних продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / авт.: Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та ін. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. – Бібліогр.: с. 494-498. – ISBN 978-966-612-139-7 : 104.00.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Змієвський, Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Змієвський Ю. Г. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Рудь, І. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Рудь І. Ю. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (економіка сільського господарства і АПК). – Миколаїв : МДАУ, 2009. – 20с.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|