Електронний каталог
нетрадиційна сировина
Документи:
- Запотоцька, О. В. Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Запотоцька О. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Коваленко, О. А. Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваленко О. А. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Ростовський, В. С. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник. – Київ : Кондор, 2009. – 136с. – ISBN 978-966-351-234-1 : 36.00.
- Рубанка, К. В. Удосконалення технології полікомпонентних сумішей рослинних екстрактів та харчоконцентратів солодких страв з їх використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Рубанка К. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
|