Електронний каталог
растительные добавки. рослинні добавки
Документи:
- Дончевська, Р. С. Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 116-119.
- Пчелкина, В. А. Разработка новых стандартов для идентификации растительных добавок в мясных продуктах [Текст] / В. А. Пчелкина // Все о мясе. – Москва, 2009. – № 1. – С. 33-35.
- Ракша-Слюсарева, О. А. Використання базиліку в напоях функціонального харчування [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, Н. О. Попова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 5 (91). – С. 62-63.
- Шматченко, Н. В. Дослідження властивостей мармеладу з рослинними кріодобавками під час зберігання [Текст] / Н. В. Шматченко, М. В. Артамонова, С. Г. Олійник // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 1. – С. 82-89.
- Юхименко, Н. П. Производство гранулированных минеральных удобрений.Термодинамический и эксергетический аспекты выбора охладителя гранул [Текст] / Н. П. Юхименко, С. В. Вакал // Хімічна промисловість України. – Київ, 2014. – № 1 (120). – С. 63-66.
|