Електронний каталог
Класифікатори
В
виноградний сік
Документи:
Оленєв, М. В.
Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 17с.
Саркісян, Г. О.
Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Саркісян Г. О. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 20с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'