Електронний каталог
організація обслуговуючих господарств
Документи:
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Гриньова, В. М. Організація виробництва [Текст] [Текст] : підруч. [для студ. вищ. навч. закл.] / В. М. Гриньова, М. М. Салун. – Київ : Знання, 2009. – 582с. – Бібліогр.:с.577-582. – ISBN 978-966-346-508-1 : 85.00.
- Гриньова, В. М. Організація виробництва [Текст] [Текст] = Organisation of production : навч. посіб. / В. М. Гриньова, М. М. Салун. – Харків : ВД"Інжек", 2005. – 552 с. – Бібліогр.: с.546-550. – ISBN 966-8515-93-5 : 57,40.
|