Електронний каталог
новітні технології кулінарної продукції
Документи:
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" спец."Технологія харчування". Ч.1 / відп.ред. М.Ф.Кравченко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 373с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт. ступінь "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел.-ресторан. справа", "Курорт.справа". ч.2 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Д.В. Федорова. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 281 с. – 84.00.
- Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: М.Ф.Кравченко (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський, та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 215 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 210-215.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
|