Електронний каталог
функціональне харчування
Документи:
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" спец."Технологія харчування". Ч.1 / відп.ред. М.Ф.Кравченко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 373с. – 75.00.
- Оптимізація харчування студентів вищих навчальних закладів України на основі розроблення і впровадження новітних технологій харчових продуктів і раціонів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М. І. Пересічний (кер.НДР) ,П. О. Карпенко, Є. В. Тарасенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 184 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / М.І.Пересічний, М.Ф.Кравченко, Д.В.Федорова та ін.; за ред. М.І.Пересічного. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с. – Бібліогр.: с. 584. – ISBN 966-629-344-7 : 56.10.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : програма та робоча програма / уклад.: М.І. Пересічний, Д.В. Федорова, С.М. Пересічна; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 708/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 51 с. – 9,59.
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.Ф.Кравченко. – Київ, 2011. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.176 - 193. - Дод.
- Битютська, О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Битютська О. Є. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 24 с.
- Битютська, О. Є. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Битютська О. Є. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер.: Т.К.Лебська. – Київ, 2011. – 341 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Варанкіна, О. О. Удосконалення технології йогуртів функціональног призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Варанкіна О. О. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – 17 с.
- Демічковська, М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Демічковська М. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2013. – 190 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 168-190.- Дод.
- Демічковська, М. П. Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Демічковська М. П. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ, 2013. – 21 с.
- Дзюндзя, О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дзюндзя О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Дзюндзя, О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Дзюндзя О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М. І. Пересічний. – Київ, 2011. – 171, [28] с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.143 - 171. - Дод.
- Дідух, Н. А. Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дідух Н. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 37с.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів; наук. кер. Л.Ю. Шубіна. – Київ, 2017. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 114-141. - Дод.
- Кандалей, О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кандалей О. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2007. – 21с.
- Кандалей, О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кандалей О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2007. – 148 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Кігель, Н. Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : Автореферат дис...д-р.техн.наук / Кігель Н. Ф. ; 03.00.20-біотехнологія. – К. : НУХТ, 2003. – 41с.
- Колісниченко, Т. О. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Колісниченко Т. О. – Х. : ХДУХТ, 2004. – 18с.
- Ланженко, Л. О. Розробка технології твердого сиру функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ланженко Л. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясн., молоч. продуктів і продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 20 с.
- Ліганенко, М. Г. Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Ліганенко М. Г. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2010. – 165 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-152. - Дод.
- Марцин, Т. О. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Марцин Т. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 23 с.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. І.М.Грищенко. – Київ, 2008. – 164 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Романенко, Р. П. Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2008. – 23с.
- Чуприна, А. В. Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чуприна А. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : МОНУ;НУХТ, 2004. – 19с.
- Шевченко, О. Є. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Шевченко О. Є. ; 05.18.15-товарознавство. – Х. : ХДУХТ, 2008. – 18с.
- Яшкіна, В. В. Технологія функціональних харчових інгредієнтів з антиліполітичною активністю на основі насіння ріпаку (canola) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Яшкіна В. В. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 18с.
|