Електронний каталог
фальсифікація продовольчих товарів
Документи:
- Загадочное молоко [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 8-9 (39-40). – С. 8-10.
- Осторожно: фальсифицированная сгущенка! [Текст] // Пищевая промышленность. – М., 2008. – № 12. – С. 57.
- Рассмотрим основные способы обмена покупателя при продаже хлеба и хлебобулочных изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 38-42.
- Фальшивые продукты: Фальсифицированная продукция не знает границ [Текст] // Торговое дело. – К., 2004. – №11. – С.62-66.
- Черный козырь. Исследование черного перца центром экспертиз "Тест" [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2015. – № 2. – С. 10-15.
- Что в пакете с мукой? Недовес был и остается самым простым способом обмана [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 6. – С. 14-19.
- Агеэва, Н. М. Обеспечение качества и безопасности винодельческой продукции - важнейшая государственная задача [Текст] / Н. М. Агеэва, Т. И. Гугучкина, И. В. Оселедцева // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 12. – С. 50-52.
- Алешков, А. В. Методы распознавания фальсификации мясных продуктов [Текст] / А. В. Алешков, А. И. Окара, Т. К. Каленик // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 2. – С. 59-61.
- Балюра, Н. Чому молочні продукти не молочні, або про фальсифікації на ринку молокопродуктів [Текст] / Н. Балюра // Конкуренція. Вісник Антимонопольного комітету України. – Київ, 2011. – № 4 (43). – С. 47-50.
- Бут, О. Оценка для гарантий. Контроль микробиологической безопасности, качества и фальсификата [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 6. – С. 30-31.
- Веремеєнко, В. Фальсифікація продукції зумовлена економічними мотивами: як запобігти шахрайству з продуктами харчування [Текст] / В. Веремеєнко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 12. – С. 71-77.
- Горгыладзе, М. Р. Современное состояние проблемы фальсификации цитрусовых соков [Текст] / М. Р. Горгыладзе, Э. Ш. Нижародзе, Н. Р. Сейдишвили // Пиво и напитки. – Москва, 2012. – № 5. – С. 48-49.
- Гортиладзе, М. Г. Спектрофотометрический метод определения натуральности апельсиновых соков [Текст] / М. Г. Гортиладзе, Є. Ш. Нижарадзе, А. Г. Каландия // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 79-80.
- Гугучкина, Т. И. Борьба с фальсификацией вин: актуальные вопросы [Текст] / Т. И. Гугучкина // Виноделие и виноградарство. – М., 2008. – № 6. – С. 4-5.
- Друзюк, В. Що ми знаємо про каву? [Текст] / В. Друзюк, О. Белущенко, Я. Сірко // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2005. – №4. – С. 59-62.
- Дубініна, А. Фальсифікація меду, що реалізується на ринках Харкова [Текст] / А. Дубініна // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 65-67.
- Дьякова, Т. та ін. Методи визначення якості чаю і кави та виявлення їх фальсифікації [Текст] / Т. та ін. Дьякова // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 61-64.
- Зайчик, Б. Ц. Фальсификация пищевых продуктов в России - история и современность [Текст] / Б. Ц. Зайчик, С. А. Хуршудян // Пищевая промышленность. – Москва, 2009. – № 8. – С. 22-24.
- Калініні, О. Фальсифікація продуктів харчування та заходи запобігання шахрайству з продуктами харчування відповідно до законодавства України [Текст] / О. Калініні // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 6. – С. 30-31.
- Кіщенко, В. Виявлення фальсифікації коньяків методом газової хромо-мас-спектрометрії [Текст] / В. Кіщенко, І. Левчук, В. Семенович // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 5 (72). – С. 38-40.
- Кіщенко, В. Виявлення фальсифікації коньяків методом газової хромато-мас-спектрометрії [Текст] / В. Кіщенко, І. Левчук, В. Семенович // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 5 (72). – С. 38-40.
- Колесникова, I. Вода натуральна й фальсiфiкована [Текст] / I. Колесникова // Харчова i переробна промисловiсть. – 1998, 1998. – №7. – С.29.
- Кохан, С. Засіб боротьби з фальсифікацією - правильне маркування харчових продуктів [Текст] / С. Кохан // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – №6. – С. 31-33.
- Кузнецова, Л. Н. Фальсификация молочной продукции и заменители молочного жира [Текст] / Л. Н. Кузнецова // Масложировой комплекс. – Київ, 2013. – № 3 (42). – C. 56-57.
- Лисенко, О. Фальсифікація продовольчих товарів: види, передумови та особливості у вітчизняних реаліях [Текст] / О. Лисенко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 6. – С. 64-73.
- Лисицын, А. Б. Состояние и тенденции развития мясной отрасли и науки о мясе [Текст] / А. Б. Лисицын // Все о мясе. – М., 2008. – № 6. – С. 4-9.
- Миронова, А. В. Не плутаймо фальсифікат із дієтичними продуктами [Текст] / А. В. Миронова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 5. – С. 52-54.
- Мищанчук, Н. Защитимся от "неправильных" напитков! [Текст] / Н. Мищанчук // Продукты питания. – К., 2002. – №17. – С.42-43.
- Наливайко, Н. Медом ласувати полюбляють всі. А ось виявити фальсифікат - зможе далеко некожний [Текст] / Н. Наливайко // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2010. – № 4 (60). – C. 14-15.
- Олексієнко, Н. Фальсифікація харчових продуктів [Текст] / Н. Олексієнко, С. Дудко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – №5. – С. 68-76.
- Павлюченко, Ю. П. Використання комп'ютерної системи ідентифікації при виявленні фальсифікації продовольчих товарів [Текст] / Ю. П. Павлюченко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.241-247.
- Пальчевський, Б. О. Модель порівняльного аналізу ціноутворення горілочної продукції з урахуванням вартості системи захисту від фальсифікації [Текст] / Б. О. Пальчевський, Л. Ю. Крестьянполь // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 10. – С. 444-452.
- Парук, А. П. Использование биофизических методов при определении фальсификаций мяса [Текст] / А. П. Парук, Т. В. Курмакаева, К. И. Скрябина // Мясное дело. – К., 2009. – № 3. – С. 42-43.
- Пащенко, Т. Способи виявлення фальсифікації плодово-ягідних соків [Текст] / Т. Пащенко // Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6 (спецвипуск). – С.140-145.
- Притульська, Н. В. Методи виявлення фальсифікації натуральності соків нектарів та напоїв на їх основі [Текст] / Н. В. Притульська, Т. С. Пащенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 168-171.
- Рудометова, Н. В. Анализ синтетических красителей для желейных кондитерских изделий [Текст] / Н. В. Рудометова // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 1. – С. 20-21.
- Рудометова, Н. В. Больше внимания контрлолю пищевых красителей [Текст] / Н. В. Рудометова, Е. В. Красникова // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 1. – С. 27-28.
- Скобелев, В. Фальсификат на российском рынке молочной продукции [Текст] / В. Скобелев // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2015. – № 5. – С. 30-31.
- Скорбанова, Е. А. Современные инструментальные методики выявления фальсифицированных вин [Текст] / Е. А. Скорбанова, Н. Ф. Кайряк, З. А. Мамакова // Виноделие и виноградарство. – М., 2005. – № 6. – С. 26-27.
- Суверток, В. Вино в законе [Текст] / В. Суверток // Напитки+. – Київ, 2012. – № 7 (126). – С. 14-17.
- Трапезникова, Н. Органолептический анализ байхового чая [Текст] / Н. Трапезникова, Н. Чирков // Стандарты и качество. – Москва, 2009. – № 11. – С. 82-84.
- Фуркевич, В. А. История имеет свойство повторяться...: К юбилею закона "О виноградном вине" [Текст] / В. А. Фуркевич // Сад,виноград і вино України. – К., 2004. – №3-4. – С.30-37.
- Хвыля, С. И. Мониторинг отечественных мясных продуктов и полуфабрикатов за 2009 г. [Текст] / С. И. Хвыля, С. С. Бурлакова, В. А. Пчелкина // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 3. – С. 12-13.
- Хвыля, С. И. Динамика использования фальсифицирующих добавок в вареных колбасах по ГОСТ в Российской Федерации в 2009-2013 гг. [Текст] / С. И. Хвыля, В. А. Пчелкина // Мясной бизнес. – Київ, 2013. – № 9 (126). – С. 26-27.
- Хуршудян, С. Фальсифицированные пищевые продукты6 классификация и определения [Текст] / С. Хуршудян // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 12 (97). – C. 15-16.
- Чорна, Т. М. Маркетингові дослідження попиту молока питного та його якості [Текст] / Т. М. Чорна, А. І. Чорна // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 3. – С. 223-233.
- Шольц-Куликов, Є. П. Юридичні основи виноробства [Текст] / Є. П. Шольц-Куликов // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2014. – № 1-2 (101-102). – С. 40-55.
- Шомаев, В. Что есть кофе? [Текст] / В. Шомаев // Брутто. – Київ, 2014. – № 2 (62). – C. 16-18.
|