Електронний каталог
Класифікатори
П
пісочне печиво
Документи:
Романенко, Р. П.
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. І.М.Грищенко. – Київ, 2008. – 164 с. – (КНТЕУ). – Дод.
Романенко, Р. П.
Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Романенко Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2008. – 23с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'