Електронний каталог
Метельська Н.С.
Документи:
- Quality management [Text] [Текст] = Управління якістю : curriculum and syllabus / авт. Н.В. Притульська, Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко, Н.С. Метельська; KNUTE, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1280/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 25 p. – 25,00.
- Гігієна та санітарія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Б.О.Голуб, Н.С.Метельська, С. П.Вежлівцева; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 511/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 17,00.
- Експертиза послуг пасажирського транспорту [Текст] : Методичні рекомендації та завдання до практичних занять / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Н.С. Метельська. – 1042/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 5,42.
- Експертиза послуг пасажирського транспорту [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів ОКР "магістр", напрям підготовки "Товарознавство і торговельне підприємництво", професійне спрямування 050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Н.С. Метельська; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 928/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 27 с. – 3,41.
- Експертиза послуг пасажирського транспорту [Текст] : програма та робоча програма спецкурсу для студентів спеціальності "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: А.А.Самойленко; Н.С. Метельська; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 590/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 с. – 13-55.
- Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 112/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 12,00.
- Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.С. Метельська. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 112 с. – Бібліогр.: с. 108-112. – 32.00.
- Організація і технологія інспектування [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Н.С. Метельська. – 52/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 7,97.
- Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 360/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 29 c. – 26,00.
- Організація та технологія інспектування [Текст] : збірник тестових завдань для студентів товарознавчого факультету спеціальності "Експертиза товарів та послуг" / уклад. Н.С.Метельська ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 71/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 53 с. – 5.52.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, К-ра товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 969/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 14 c. – 10,00.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; каф. тов-ва та експ. непрод. тов.; авт. Л.С. Кириченко та інш. – 784/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,39.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 151/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 8,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практичних занять / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 608/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 c. – 10,00.
- Проблеми формування асортименту,якості та конкурентоспроможності товарів [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов.0503 "Торгівля" спец."Товарознавство та комерційна діяльність" / Каф.товарознавства та експертизи харч.продуктів.Ред.кол.:Т.М.Артюх,Г.Ф.Пугачевський,Г.Б.Рудавська. – К. : КНТЕУ, 2008. – 271с. – 33,14.
- Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 26/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 14,00.
- Технічне регулювання. Оцінювання відповідності [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практ.занять / авт. Н.В. Мережко, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 450/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 39 c. – 17,00.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.2 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254 с. – 38.04.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.1 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 297 с. – 41.24.
- Prytulska, N. V. Quality management system as competitiveness factor of Kyiv National University of Trade and Economics [Text] [Текст] / N. V. Prytulska, L. E. Kalynovska, N. S. Metelska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 273-277.
- Самойленко, А. Науково-практичні підходи до ідентифікації соків і нектарів [Текст] / А. Самойленко, Н. Метельська, М. Шаповалова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 70-79.
|