Електронний каталог
органолептична оцінка якості
Документи:
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 126 с. : табл. – Бібліогр.: с. 123-124. – 10,09.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.2 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254 с. – 38.04.
- Якість та конкурентоспроможність товарів в умовах глобалізації [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та комерц. діяльн.". Ч.1 / [редкол.: Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Г.Б. Рудавська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 297 с. – 41.24.
- Одарченко, Д. М. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Одарченко Д. М. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харч. продуктів. – Одеса : Одес. нац. акад. харч. технологій, 2015. – 38 с.
|