Електронний каталог
Класифікатори
Э
экономика общественного питания. економіка громадського харчування
Документи:
Олександр Іванович Черевко (До 55-річчя з дня народження та 30-річчя наукової діяльності) [Текст] : Бібліографічний покажчик / Уклад.:Л.Д.Льовшина,Р.І.Нестерович. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 100с. – 15,00.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.),Л.М.Янчева, В.М.Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 382 с. – ISBN 978-966-405-307-2 : 60.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'