Електронний каталог
організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу
Документи:
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 182/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 c. – 29,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1405/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 11 c. – 21,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. І.Ю.Антонюк, В.С.Костюк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1255/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 35c. – 59,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Архіпов, В. В. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. – 2-ге вид. – Київ : Центр учбової літератури, 2012. – 340 с. : ил. – ISBN 978-611-01-0289-6 : 120.00.
- Архіпов, В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : підручник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська ; видавничо-книготорговельна компанія "Центр навчальної літератури". – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2009. – 978-966-364-867-5 : 60,00. – Систем. вимоги: ПК; Acrobat Reader не нижче 5 версії.
- Бовш, Л. А. Управління Luxury сервісом [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук ; каф. готел.- ресторан. бізнесу. – ПП06-44/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
|